نماد آخرین خبر

تاکید بر برنامه حمایتی شیر مدرسه در سیستان‌وبلوچستان

منبع
ايسنا
بروزرسانی
تاکید بر برنامه حمایتی شیر مدرسه در سیستان‌وبلوچستان

ایسنا/ نخستین جلسه هم اندیشی برنامه شیرمدرسه بر اجرای کامل این طرح حمایتی در سیستان و بلوچستان برگزار شد.

حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این جلسه با اشاره به چهره دوگانه مشکلات تغذیه در دنیا، کشور و استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: تعدادی از افراد جامعه به دلیل دریافت بیش از حد کالری، بی تحرکی و مصرف غذاهای آماده (Fast Foods) دچار کمبود ریز مغذی های و به نوعی سوء تغذیه هستند، اما بخش دیگری  از افراد نیز قادر به تامین کالری مورد نیاز خود و اعضاء خانواده خود نیستند و در واقع بدلیل فقر و عدم دسترسی جز افراد مبتلا به سوء تغذیه محسوب می شوند.
حبیب غزنوی با بیان اهمیت تغذیه در سلامت جسمی، روانی و اجتماعی انسان گفت: از دیدگاه تخصصی اگر جامعه ای قادر باشد مواد غذائی و کالری مورد نیاز گروه های مختلف جمعیتی خود را به شکل مناسب تامین کند از خط فقر عبور کرده است.
وی با اشاره به سیاست های جمعیتی، اصلاح روند باروری را نیز به نوعی متاثر از تغذیه سالم برشمرد و گفت: بررسی پیشینه پزشکی زوج هایی که به مرکز درمان ناباروری مولود در زاهدان مراجعه می کنند این فرضیه را در ذهن متخصصان این مرکز شکل داده که ناباروری در بزرگسالی می تواند متاثر از سوء تغذیه در کودکی و نوجوانی باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به وضعیت نامطلوب شاخص های امنیت غذائی در سیستان و بلوچستان بر اجرای کامل برنامه حمایتی شیر مدرسه در سیستان و بلوچستان تاکید کرد و افزود: این دانشگاه آماده است تا در زمینه ارائه مشاوره و نظارت تخصصی بر سلامت شیر مصرفی در مراحل تولید، حمل و نقل، نگهداری و توزیع هرگونه اقدام لازم را انجام دهد.
سرپرست معاونت حقوق عامه دادستانی سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه با اشاره به مشکلات اقتصادی هموطنان عزیز خواستار مشارکت جدی و حضور موثر تمامی دستگاه های مرتبط با موضوع امنیت غذائی شد.
ابوالفضل احمدزاده ارتقاء شاخص های اجتماعی را مهمترین وظیفه مدیران دستگاه های اجرائی در استان عنوان کرد و گفت: مسلما مدیران بومی استان بنا به دلائل متعدد، وظیفه سنگین تری را در این زمینه بر عهده دارند.
معاون مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان ‌و بلوچستان نیز که از دیگر حاضران در جلسه بود ضمن اعلام آمادگی استانداری سیستان و بلوچستان برای اجرای این طرح حمایتی تغذیه ای گفت: پیش بینی و تامین منابع پایدار برای اجرای این طرح ضروری است و لازم است تا سازمان مدیریت و برنامه ریزی واداره کل آموزش و پرورش اقدامات لازم را در این زمینه بعمل آورند.
مجتبی شجاعی با گلایه از دستگاه های که در سطح مدیران کل در این جلسه حضور پیدا نکرده بودند، گفت: با توجه به اهمیت، چند وجهی بودن و پیچیدگی این برنامه لازم است تا حتما کسانی در این قبیل جلسات حضور پیدا کنند که در عالی ترین سطح از اداره مرتبط قادر به تصمیم گیری و اعلام موضوع باشند.

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today