نماد آخرین خبر

افزایش 24 درصدی سفرهای جاده‌ای به خراسان‌رضوی در پایان صفر

منبع
ايرنا
بروزرسانی
افزایش 24 درصدی سفرهای جاده‌ای به خراسان‌رضوی در پایان صفر

ایرنا/ سرپرست مرکز مدیریت اطلاعات راه‌های خراسان رضوی گفت: میزان ورود خودروهای سواری به استان طی ۶ روز منتهی به پایان ماه صفر امسال و مقایسه این آمار با تاریخ قمری این مناسبت در سال ۱۳۹۸ حکایت از افزایش ۲۴ درصدی سفرهای جاده ای به این استان دارد.

یوسف بنی‌اسدی، سرپرست مرکز مدیریت اطلاعات راه‌ها و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی اظهار کرد: از ۳۰ شهریورماه تا پنجم مهرماه کنونی ۳۴۷ هزار و ۳۷۴ دستگاه خودروی سواری وارد استان شده اند که این رقم در ۶ روز  منتهی به پایان صفر در سال ۹۸، ۲۸۱ هزار و ۶۹ خودرو بوده است.
وی ادامه داد: در بازه زمانی یاد شده طی سال جاری ۶۸۸ هزار دستگاه خودروی سواری وارد مشهد شده است که این رقم در مقایسه با سال ۹۸، سه درصد افزایش داشته است.
سرپرست مرکز مدیریت اطلاعات راه‌ها و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: هم اکنون به سامانه های راهداری برای اعلام بومی یا غیر بومی بومی بودن پلاک خودروها دسترسی نداریم لذا نمی توان به زودی اعلام کرد چه تعداد خودروهای ورودی به استان پلاک بومی داشته اند.
بنی‌اسدی با بیان این که طی ۶ ماهه نخست امسال روزانه به طور متوسط ۳۰ هزار دستگاه خودروی سواری وارد خراسان رضوی شده است، افزود: طی ۶ روز منتهی به پایان ماه صفر گذشته روزانه به طور میانگین ۵۷ هزار دستگاه خودروی سواری وارد استان شده است.

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today