پرداخت کامل مطالبات گندمکاران استان همدان

صدا و سیما/ مدیرکل غله و خدمالت بازرگانی استان همدان گفت: با پرداخت ۵ هزار میلیارد ریال دیگر، تمام مطالبات کشاورزان برای خرید تضمینی گندم پرداخت شد.
سید حسین خوانساری، مدیرکل غله و خدمالت بازرگانی استان همدان اظهار کرد: امسال از کشاورزان استان همدان ۳۱۷ هزار تن گندم به ارزش ۳۶ هزار میلیارد ریال خرید تضمینی شد و با پرداخت آخرین مرحله مطالبات مردم، دیروز همه طلب دولت به گندم کاران پرداخت شد.
وی افزود: امسال خرید تضمینی گندم در مقایسه با خرید تضمینی ۱۹۹ هزار تنی پارسال، ۵۹ درصد افزایش داشته است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان تصریح کرد: امسال ۴/۵ درصد کل خرید تضمینی گندم کشور در استان همدان انجام شده است و استان ما در رتبه هشتم خرید تضمینی گندم قرار دارد.
خوانساری تاکید کرد: از گندمهای خریداری شده در استان ۲۷ هزار تن از طریق حمل و نقل جادهای به استانهای تهران، البرزر، گیلان و مازندران و ۲۸ هزار تن از طریق حمل و نقل ریلی به استانهای خراسان رضویی، مازندران و کرمان فرستاده شده است.