نماد آخرین خبر

بهره‌برداری از راه‌آهن اردبیل تا پایان امسال

منبع
تسنيم
بروزرسانی
بهره‌برداری از راه‌آهن اردبیل تا پایان امسال

تسنیم/ نماینده اردبیل، نیر، نمین و سرعین گفت: امسال انتظار می‌رود راه‌آهن اردبیل به بهره‌برداری برسد و طبق مشاهده به عمل آمده از این پروژه شاهد سرعت عملیات اجرایی این پروژه هستیم.

حجت‌الاسلام سیدکاظم موسوی، نماینده اردبیل، نیر، نمین و سرعین اظهار کرد: امسال انتظار می‌رود راه‌آهن اردبیل به بهره‌برداری برسد و طبق مشاهده به عمل آمده از این پروژه می‌توان شاهد سرعت عملیات اجرایی این پروژه و شاهد بهره‌برداری احتمالی از این پروژه باشیم که در این زمینه با توجه به این که اعتبارات این پروژه مشخص است، باید همت و همدلی برای شتاب‌بخشی برای عملیات اجرایی این پروژه مبنای کار باشد.
وی گفت: وحدت و همدلی برای شتاب‌ گرفتن عملیات اجرایی پروژه اولویت اساسی و مهم است و با توجه به این که اهمیت به منطقه آزاد، جزو مطالبات جدی است، با جدیت پیگیر آن هستیم تا بتوانیم استان را از مزایای این منطقه بهره‌مند کنیم.



آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :
https://instagram.com/ardabil__today