نماد آخرین خبر

آغاز استفاده از مشاوران مذهبی در کلانتری‌های چهارمحال‌وبختیاری

منبع
مهر
بروزرسانی
آغاز استفاده از مشاوران مذهبی در کلانتری‌های چهارمحال‌وبختیاری

مهر/ رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: طرح استفاده از مشاوران مذهبی در برخی کلانتری‌های شهرکرد و بروجن و یگان‌های تخصصی پلیس مانند پلیس فتا و آگاهی آغاز شده است.

حجت‌الاسلام سید مصطفی موسوی، رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: براساس این طرح ۱۷ مشاور مذهبی مستقر در کلانتری‌ها به شکایت‌ها و مطالبه‌های مردم رسیدگی می‌کنند.
وی افزود: در برخی از کلانتری‌های چهارمحال و بختیاری با مراجعان بالا، روحانیونی با عنوان "مشاوران مذهبی" مستقر هستند تا علاوه بر انجام فعالیت‌های دینی، فرهنگی و ارائه مشاوره‌های مذهبی، به شکایت‌ها و مطالبه‌های مردم رسیدگی کنند.
موسوی تصریح کرد: مشاوران مذهبی مستقر در کلانتری‌ها و یگان‌های فراجا چهارمحال و بختیاری روحانی هستند و تحت مدیریت رئیس کلانتری و نیستند.
وی سابقه نهاد عقیدتی سیاسی را متعلق به دوران حضرت امام خمینی(ره) دانست و یادآور شد: امروز تحت منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) وظایف خود را در دو محور تعمیق باورهای دینی و پاسداری از ارزش‌های انقلاب انجام می‌دهد.
رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: بیشتر فعالیت‌های این نهاد مربوط به پرسنل پایور و وظیفه فراجا، خانواده پرسنل و بازنشستگان نیروی انتظامی و خانواده آنان است.
وی با اشاره به اقدامات فرهنگی در عقیدتی سیاسی فراجا برای تعمیق باورهای دینی و پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی اظهار کرد: برگزاری کلاس‌های آموزش قرآن کریم و مسابقه‌های قرآنی برای نیروهای وظیفه و پایور در ۸ رشته قرآنی و معرفی نفرات برتر و ممتاز مسابقات قرآن کریم فراجا از مهم‌ترین این اقدامات به‌شمار می‌رود.
موسوی بیان کرد: اعزام کارکنان فراجا چهارمحال و بختیاری به کلاس‌های آموزشی "طرح ولایت"، برگزاری مراسم و آئین‌های مذهبی و ملی با دعوت از چهره‌های شناخته شده ملی و استانی، برگزاری کلاس‌های اعتقادی به‌منظور پاسخ به شبهات از دیگر اقدامات آموزشی عقیدتی سیاسی فراجا چهارمحال و بختیاری است.
وی با اشاره به تشکیل دبیرخانه امر به‌معروف و نهی منکر برای نیروهای داخلی فراجا گفت: برگزاری دوره‌های جهاد تبیین به‌عنوان یک واجب در راستای بصیرت‌افزایی برای تمامی یگان‌های فراجا چهارمحال و بختیاری انجام و منجر به تعمیق باورهای دینی کارکنان می‌شود.
رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: تکریم خانواده شهدا و جانبازان، آزادگان و ایثارگران از برنامه‌های مهم عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری به‌شمار می‌رود.
موسوی افزود: اعزام نیروهای وظیفه به دوره‌های مهارت‌آموزی به‌منظور آموزش مهارت فنی در دوران خدمت و صدور گواهینامه آموزشی برای شرکت‌کنندگان با هدف پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی پس از خدمت سربازی از دیگر اقدامات عقیدتی سیاسی فراجا در چهارمحال و بختیاری به‌شمار می‌رود.

آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday