نماد آخرین خبر

وزش باد عصرگاهی، پدید غالب جوی در خراسان رضوی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
وزش باد عصرگاهی، پدید غالب جوی در خراسان رضوی

ایرنا/ کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: وضعیت جوی استان طی امروز و فردا آرام و پایدار و در ساعات بعدازظهر امروز، سه شنبه با وزش باد در نواحی بادخیز پیش بینی می شود.

مرتضی اثمری، کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی اظهار کرد: این پدیده به‌ویژه در جنوب شرق استان با وزش باد شدید و گاهی با گرد و غبار و کاهش دید و کیفیت هوا مشاهده می شود و این وضعیت جوی با شدت و ضعف در استان ماندگار خواهد بود.
وی گفت: دما تا فردا روند افزایشی خواهد داشت اما از روز چهارشنبه به تدریج تا آخر هفته شاهد کاهش دما در استان خواهیم بود.
کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی بیان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته گلمکان با هفت درجه سانتیگراد خنک‌ترین و داورزن با ۳۱ درجه گرم‌ترین شهر استان بوده است.
اثمری افزود: در ۲۴ ساعت گذشته در مشهد حداقل ۱۱ و حداکثر ۲۶ درجه سانتیگراد نوسان دمایی ثبت شده است، امروز نیز با افزایش چند درجه ای در گرم ترین زمان دمای هوای مشهد به ۳۰ و در خنک ترین زمان شب به ۲۰ درجه سانتیگراد خواهد رسید.
وی خاطرنشان کرد: دیروز بیشترین سرعت وزش باد با ۴۰ کیلومتر بر ساعت در سبزوار گزارش شده است.

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today