پلمب کارگاه تولید عسل تقلبی

صدا و سیما/ فرمانده انتظامی شهرستان خمینیشهر از شناسایی و پلمب کارگاه تولید عسلهای تقلبی و غیربهداشتی در عملیات مأموران این فرماندهی خبر داد.
سرهنگ غلامرضا براتی، فرمانده انتظامی شهرستان خمینیشهر بیان کرد: مأموران پلیس امنیت عمومی با انجام اقدامات هوشمندانه پلیسی از تولید عسل های غیر بهداشتی و تقلبی در یک کارگاه مطلع و رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: مأموران پس از بررسی موضوع طی هماهنگی با مرجع قضائی به همراه نماینده اداره بهداشت، در محل حضور یافته و در بازرسی ازاین کارگاه800 کیلو عسل غیر بهداشتی وتقلبی کشف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر تصریح کرد: در این رابطه کارگاه مذکور با دستور قضائی پلمب و مالک آن نیز دستگیر که پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شد.
این مقام انتظامی در پایان خاطر نشان کرد: پلیس با هدف کاهش ناهنجاری های اجتماعی، اقدامات کنترلی و نظارتی خود را بر واحدهای صنفی تشدید خواهد کرد و با کسانی که به خاطر منافع خود سلامت مردم را نادیده گرفته قاطعانه برخورد می کند و از شهروندان نیز تقاضا می کنیم در صورت مشاهده هرگونه تخلف در واحدهای صنفی، مراتب را از طریق شماره تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند.