تخصیص ۱۰۵ میلیارد تومان از محل سفر رهبری برای چهار طرح استان قم

تخصیص ۱۰۵ میلیارد تومان از محل سفر رهبری برای چهار طرح استان قمتخصیص ۱۰۵ میلیارد تومان از محل سفر رهبری برای چهار طرح استان قم
2
1
1
1401/09/12 - 19:49
8
1401/09/12 - 19:49

صدا و سیما/ در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان قم ۱۰۵ میلیارد تومان اعتبار برای ۴ طرح در منطقه جمکران و شهرک مهدیه از محل سفر رهبر انقلاب به قم اختصاص یافت.

حسن نادری، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم در نهمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان قم بیان کرد: برای احداث شبستان ضلع جنوب شرقی و بهینه سازی ونوسازی سیستم گرمایش و سرمایش مسجد مقدس جمکران و ساخت استخر سرپوشیده و سالن چندمنظوره در شهرک مهدیه قم مصوب شد که ۱۰۵ میلیارد تومان اعتبار از محل سفر مقام معظم رهبری اختصاص یافت.
نادری اضافه کرد: برای جبران خسارات ناشی از طوفان وبارندگی‌های تابستان امسال نیز ۱۹ میلیارد تومان به روستا‌ها و مناطق آسیب دیده اختصاص پیدا کرد.
وی از تعیین تکلیف ۳۴ میلیارد تومان اعتبار از محل سفر ریاست جمهوری به استان قم در این جلسه خبر داد و گفت: این اعتبار برای به سازی ساختمان مرکز بهداشت کهک، آب رسانی به روستا‌های طرح قیام و به سازی اطراف مقبره امامزاده موسی مبرقع، توسعه و تکمیل مراکز فنی حرفه‌ای هزینه می‌شود.
نادری افزود: در این جلسه مصوب شد که با هدف سامان دهی سکونتگاه‌های غیر رسمی محله‌هایی در محدوده یزدان شهر و جمکران با جمعیت ۱۳۶۱ نفر به محدوده شهری قم افزوده شد.
همچنین رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم دراین جلسه گفت: در ۸ ماهه امسال صادرت صنعتی استان ۳۵ درصد افزایش یافته و در این مدت ۲۳۰ میلیارد دلار انواع کالا‌های صنعتی و معدنی به خارج از کشور صادر شده است.
ابدالی افزود: تا پایان سال ۶۷ طرح صنعتی با اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومان و با اشتغال زایی ۵ هزار نفر به بهره براری خواهد رسید.

آخرین خبر قم در اینستاگرام :
https://instagram.com/qomtoday

اخبار برگزیده