نماد آخرین خبر

گرفتار شدن یک‌هزار خودرو به دلیل کولاک در مشهد

منبع
عصر ايران
بروزرسانی
گرفتار شدن یک‌هزار خودرو به دلیل کولاک در مشهد

عصر ایران/ معاون امداد هلال‌احمر خراسان رضوی گفت: با توجه به برودت هوا و برف‌گیر بودن محورهای مواصلاتی همراه تیم امداد و نجات در مسیر تربت حیدریه به مشهد متوجه وقوع حادثه برای حدود ۱۰۰۰ خودرو در دو مسیر رفت و برگشت شدیم. 

معاون امداد هلال احمر خراسان رضوی از گرفتار شدن ۱۰۰۰ خودرو در محور تربت حیدریه به مشهد به دلیل برف و کولاک و امدادرسانی به حادثه دیدگان خبر داد.
ابوالفضل رفیعی، معاون امداد هلال احمر خراسان رضوی درباره وقوع حادثه در محور تربت حیدریه به مشهد اظهار کرد: با توجه به برودت هوا و برفگیر بودن محورهای مواصلاتی همراه تیم امداد و نجات در مسیر تربت حیدریه به مشهد متوجه وقوع حادثه برای حدود ۱۰۰۰ خودرو در دو مسیر رفت و برگشت شدیم.
وی افزود: در حوالی گردنه خماری کولاک شدید بود و به اصطلاح با قیچی شدن یک تریلی مسیر برای تردد خودروها مسدود شده بود.
معاون امداد هلال احمر خراسان رضوی ادامه داد: در میان حادثه دیدگان دو زن باردار با وضعیت وخیم وجود داشت که یکی در آمبولانس اورژانس و دیگری در خودروی ۴۰۵ بود. لذا نیروهای امدادی در اسرع وقت جهت کمک به حادثه دیدگان اقدام و موفق به بازگشایی مسیر به طول ۳ کیلومتر شدند.
رفیعی گفت: همچنین در ۷۵ کیلومتری مسیر تربت حیدریه به مشهد یک دستگاه خودرو ۴۰۵ با کامیونت به شدت برخورد و در اثر این حادثه یک خانم حدود ۴۵ سال از ناحیه سر و صورت به شدت دچار آسیب و یک سرنشین مرد دچار شکستگی شده بود.
وی بیان کرد: مصدومان جهت انتقال به بیمارستان تحویل نیروهای اورژانس شدند.

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today