ایسنا/ مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان یزد با بیان این که برخلاف تبلیغات منفی و تصور عموم ارزش غذایی و کیفیت ماهی تیلاپیا ایرانی از نوع وارداتی بسیار بالاتر است، گفت: از ابتدای سال تاکنون تنها ۷۷۰ تن کپور ماهیان از واحدهای پرورشی استان کویری یزد برداشت شده است.

سید اسماعیل یزدانی، مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان یزد اظهار کرد: استان دارای ۲۲۵ واحد پروش آبزیان است که در سال جاری حدود ۷۷۰ تن ماهی گرمابی از نوع ماهی کپور برداشت و تاکنون نیز حدود ۵۵ هزار بچه ماهی سرد آبی از نوع قزل‌آلا رهاسازی شده که این اقدام همچنان ادامه دارد.
وی همچنین با اشاره به فصل برداشت و فروش ماهی تیلاپیا در رابطه با میزان تولید این ماهی در سال گذشته، گفت: استان پارسال ۲۸۵ تن ماهی تیلاپیا تولید و به بازارها عرضه کرد.
یزدانی تصریح کرد: ماهی تیلاپیا ایرانی برخلاف تصور عموم و تبلیغات منفی انجام شده، از ارزش غذایی خوبی برخوردار است و به لحاظ کیفیت از نوع چینی آن بسیار بهتر است.
مدیر شیلات و امور آبزیان استان سرانه مصرف ماهی در استان را ۹ کیلوگرم اعلام کرد و گفت: در حال حاضر استان در زمینه پرورش ماهی از حدود ۴۵۰ عدد استخر دومنظوره برخوردار است.
یزدانی در خصوص تولید ماهی خاویار در استان یزد نیز خاطرنشان کرد: در حال حاضر دو واحد فعال تولید خاویار در استان وجود دارد که در سال گذشته حدود ۲۵ تن گوشت ماهی خاویار را به بازار عرضه کردند.

آخرین خبر یزد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yazd_today