تسنیم/ نانوایی‌های منتخب در شهرستان کرمانشاه در طرح پخت نان شبانه که از ساعت ۱۸ تا ۲۲ و تا پایان بهمن ماه ۱۴۰۱ فعال هستند، معرفی شدند.

نان قوت غالب مردم استان کرمانشاه است و از این رو کیفیت و کمیت آن همیشه مورد توجه مردم بوده است و کیفیت پایین، کاهش وزن و اندازه نان، عدم رعایت اصول بهداشتی از جمله مواردی است که زمینه گلایه‌مندی مردم را ایجاد کرده است.
کاهش ساعت کاری نانوایان و ایجاد صف‌های طولانی از دیگر دغدغه‌های مردم است که برای رفع آن طرح پخت شبانه بریا برخی از نانوایی‌ها در شهرستان کرمانشاه اجرا شد و در این طرح تعدادی از نانوایی‌ها با داشتن شرایط لازم برای فعالیت تا ساعت 22 انتخاب می‌شوند.
نانوایی‌های لواش طرح شبانه تا پایان بهمن ماه امسال شامل خیابان گلستان کوی شهید جانجانی، میدان آزادی، بلوار شهید بهشتی بلوار هفده شهریور، بلوار شهید فهمیده شمالی در فرهنگیان فاز یک، باریکه جنب دبستان هاجر، شریعتی کوچه شهیدان شعبانی، شهرک متخصصین اول خیابان آریا، کارمندان ایستگاه اول، الهیه خیابان طالقانی، چغامیرزا فاز دو روبروی سردخانه میهن، میدان امام حسین(ع) ابتدای خیابان رودکی، بلوار طاقبستان روبروی فروشگاه رفاه و پردیس 20 متری سوم است.
همچنین نانوایی‌های سنگک در بلوار گلریزان، کوی شهید خسرو طالبی، کوی 345، میدان فاطمی خیابان فاطمی، مسکن جاده قدیم، پلاک 40 و شهر هلشی و نانوایی‌های سنگک ریزشی در 22 بهمن سی متری دوم، نبش چهار راه اول، مسیر نفت بالاتر از چهار راه فرخی، نانوایی ماشینی تمام اتوماتیک در نقلیه روبروی اداره بهداشت و نانوایی بربری در گذرنامه شامل این طرح هستند. تداوم تعطیلی زودهنگام نانوایی‌ها در کرمانشاه، نانوایی‌های پخت شب افزایش می‌یابد.
ابراهیم رحیمی‌زنگنه، سرپرست فرمانداری کرمانشاه نیز در نشستی اقدامات شورای آرد و نان شهرستان را برای افزایش کیفیت و بهبود وضعیت توزیع نان توزیع کرد و اظهار کرد: نان به‌عنوان خوراک پایه و یکی از منابع اصلی الگوی تغذیه در ایران شناخته می‌شود و بر این اساس کیفیت و وضعیت دسترسی به نان برای بسیاری از خانواده‌های کرمانشاهی اهمیت دارد.
وی با بیان اینکه کارگروه شورای آرد و نان شهرستان چندین جلسه در فرمانداری کرمانشاه برای موضوعات کیفیت و وضعیت توزیع نان تاکنون برگزار کرده است بیان کرد: برای افزایش کیفیت پخت نان در کرمانشاه در مرحله نخست بازرسی از نانوایی در حال انجام است تا نان با کیفیت بهتری در اختیار مردم قرار گیرد.
سرپرست فرمانداری کرمانشاه با اشاره به ملاحظه و بررسی موارد بهداشتی در این بازرسی‌ها خاطرنشان کرد: افزایش کیفیت نان از طریق نظارت بر نحوه پخت در نانوایی‌ها در حوزه عملکرد بازرسان سازمان‌های عضو شورای آرد و نان فرمانداری قرار دارد و بخش دیگر افزایش کیفیت نان وابسته به گندم تولیدی، آرد مصرفی و دستگاه‌های پخت نان است.
رحیمی زنگنه با اشاره به گلایه شهروندان کرمانشاهی از وضعیت دسترسی به نان در کرمانشاه گفت: در گذشته بازه زمانی فعالیت نانوایی‌ها در کلانشهر کرمانشاه محدود و تا ساعت 18 بود که این رویه سبب افزایش صف نانوایی‌ها شده بود و این وضعیت برای مردم قابل قبول نبود.
سرپرست فرمانداری کرمانشاه با بیان اینکه طرح پخت نان شبانه در شهرستان کرمانشاه برای رفع این مشکل اجرا شد بیان کرد: نانوایی‌های منتخب در محلات کرمانشاه پس از ساعت 18 تا ساعت 24 در 6 ماهه نخست و تا ساعت 22 در شش ماهه دوم فعال هستند تا نان تازه در مدت زمان بیشتری در دسترسی مردم باشد.
رحیمی زنگنه با اشاره به چرخشی بودن اجرای این طرح در نانوایی‌های منتخب گفت: از ابتدای اجرای این طرح 20 نانوایی در شهرستان کرمانشاه در شیفت شب مشغول به فعالیت هستند که در بازه زمانی دو ماهه این نانوایی‌ها تغییر خواهند کرد و درصدد هستیم بخشی از نانوایی‌های این طرح ثابت و تعدادی دیگر چرخشی باشد.

آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today