بازداشت سارقان به عنف خودرو در آبادان

صدا و سیما/ ۲ سارق به عنف خودرو در آبادان بازداشت شدند.
سرهنگ کیومرث کشوری، فرمانده انتظامی آبادان با اعلام این خبر عنوان کرد: خبری مبنی بر سرقت به عنف یک دستگاه خودروی پراید متعلق به پیرمرد حدود ۶۰ ساله به پلیس گزارش شد که مالباخته مدعی شد یک دختر نوجوان و دو پسر جوان را به عنوان مسافر از فلکه سده به مقصد ایستگاه ۱۲ سوار نموده و در مسیر با تهدید چاقو و مجروح کردن، وی را از خودرو به بیرون پرتاب و خودرو را به سرقت بردند.
پس از آن کارگاهان پلیس آگاهی با تشکیل تیم ویژه محل اختفای متهمان را شناسایی و یک دختر ۱۵ ساله و یک پسر ۲۱ ساله را دستگیر کردند.
در بازرسی از مخفیگاه سارقان، خودروی سرقتی (پراید) کشف شد.
متهمان در بازجوئی اولیه به ۴ فقره سرقت به عنف خودرو پراید از افراد مسن و کم توان با شگرد مشابه در سطح شهرستان اعتراف کردند. سارقان خودروهای سرقت شده را پس از خالی کردن محتویات داخلی و لوازم آن در خیابان رها میکردند. تلاش ماموران پلیس جهت دستگیری دیگر همدست سارقان ادامه دارد.