نماد آخرین خبر

تشکیل پرونده قضایی برای ۱۰ مدیر سابق و فعلی استان فارس

منبع
تسنيم
بروزرسانی
تشکیل پرونده قضایی برای ۱۰ مدیر سابق و فعلی استان فارس

تسنیم/ رئیس کل دادگستری فارس از تشکیل پرونده ترک فعل، قصور و تقصیر علیه ۱۰ مدیر فعلی و سابق استان در یک سال گذشته خبر داد.

 حجت‌الاسلام سید‌کاظم موسوی، رئیس کل دادگستری فارس با بیان اینکه تمامی پرونده‌های تشکیل شده در دادسرای عمومی و انقلاب شیراز منجر به صدور قرار جلب به دادسرا شده است، اظهار کرد: در چهار پرونده با پیگیری سازمان بازرسی کل کشور و سایر پرونده‌ها بر اساس گزارش ضابط و شکایت شاکی خصوصی تشکیل شده است.
وی به اتهامات مطرح در این پرونده‌ها اشاره و بیان کرد: اتهامات مالی، تحصیل مال از طریق نامشروع، اخذ وجوه بر خلاف قانون، عدم رعایت اصول ایمنی و تصدی بیش از یک شغل موضوعات پرونده‌های مذکور است.
رئیس کل دادگستری فارس با اشاره به اینکه مبارزه با فساد یکی از محور‌های اصلی بیانیه گام دوم انقلاب است که از سوی مقام معظم رهبری بر آن تأکید شده است، گفت: مبارزه قاطع با فساد جزء لاینفک و از وظایف مهم دستگاه قضایی است و این روند در دادگستری فارس با تشکیل شعب ویژه رسیدگی به این دسته از جرایم در دادسرا، محاکم عمومی و انقلاب و تجدید نظر استان و همچنین برنامه‌های مدون نظارتی با جدیت دنبال می‌شود.
‌موسوی بر نظارت دقیق رئیس و مسئولان قضایی استان و قضات در چارچوب قوانین نظارتی و رعایت ضوابط اداری تأکید کرد و افزود: اجرای دقیق دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌ها و توصیه‌های ریاست معظم قوه قضاییه در خصوص شناسایی گلوگاه‌های فسادزا، مبارزه قاطعانه و قانونی با فساد و ضرورت رسیدگی به موقع به این قبیل پرونده‌ها بیش از پیش مورد توجه قرار دارد.
وی تصریح کرد: با اتمام رسیدگی‌ها و قطعیت آرای صادره در صورت تطبیق پرونده‌های مذکور با ماده 36 قانون مجازات اسلامی، جزئیات پرونده‌ها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

آخرین خبر فارس در اینستاگرام :
https://instagram.com/fars.online