تسنیم/ مدیرکل هواشناسی کردستان از ورود سامانه جدید بارشی از فردا به استان خبر داد و گفت: تا روز چهارشنبه وضعیت ناپایدار خواهد شد.

رحیم صدیقی، مدیرکل هواشناسی کردستان به آخرین وضعیت جوی آب‌‌ و هوایی استان کردستان پرداخت و اظهار کرد: با توجه به بررسی و تحلیل آخرین نقشه‌ها و خروجی مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی از فردا سه‌شنبه تا روز چهارشنبه، شاهد عبور موجی از نیمه غربی کشور خواهیم بود که بخشی از آن استان را در بر می‌گیرد.
وی افزود: این سامانه موجب افزایش پوشش ابر، وزش باد گاهاً شدید، در بعضی ساعات رگبار باران و رعدوبرق پراکنده (عمدتاً برای روز چهارشنبه) و احتمالاً بارش تگرگ در سطح استان می‌شود.
مدیرکل هواشناسی استان کردستان گفت: با توجه به ماهیت رگباری بارش‌های بهاری، امکان آبگرفتگی موقت معابر شهری و روستایی و سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌ها در برخی از نقاط استان در انتظار خواهد بود.
وی اعلام کرد: برای روزهای پنجشنبه و جمعه جو استان نسبتاً پایدار بوده و پدیده غالب طی این مدت، افزایش موضعی ابر و وزش باد در بعدازظهرها خواهد بود.
صدیقی اذعان کرد: از امروز تا روز چهارشنبه شرایط شکل‌گیری گردوخاک بر روی عراق فراهم بوده و امکان انتقال بخشی از آن به سطح استان وجود خواهد داشت.
وی درباره وضعیت دما توضیح داد: از لحاظ دمایی نیز تا آخر هفته میانگین دمای شبانه‌روزی تغییرات قابل توجهی نداشته و با نوسان دو تا سه درجه در همین محدوده باقی خواهد ماند.

مدیرکل هواشناسی کردستان میانگین حداقل و حداکثر دمای هوای استان در طول 24 ساعت گذشته را 12 و 26.6 درجه ذکر کرد و افزود: در همین بازه زمانی سراب شهرک با دمای هشت درجه سانتی‌گراد سردترین و سلین اورامان با دمای 35.3 درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقاط کردستان بودند.

آخرین خبر کردستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/kurdistan.online