فارس/ در پی مجروح شدن یک آمر به معروف در شهرستان شهریار توسط راکبان یک دستگاه موتورسیکلت، فرمانده انتظامی غرب استان تهران دستور ویژه‌ای برای دستگیری متهمان فراری را صادر کرد.

برابر اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110، دو نفر راکب یک دستگاه موتورسیکلت در ساعت هفت صبح پنجشنبه 11 خرداد، قصد کیف‌قاپی و مزاحمت برای خانمی در حال تردد به محل کارش در محدوده نصیرآباد شهریار را داشتند.
یکی از شهروندان حین بازگشت از محل کار مانع این امر می‌شود و در جریان آن، راکبان موتورسیکلت با سلاح سرد، فرد آمر به معروف را مجروح کرده و از محل متواری می‌شوند که با کمک شهروندان حاضر، فرد مجروح به بیمارستانی در شهریار منتقل می‌شود که برابر نظر پزشکان، حال عمومی فرد مجروح مساعد می‌باشد.
در پی این اتفاق، کیومرث عزیزی، فرمانده انتظامی غرب استان تهران، دستور ویژه‌ای برای پیگیری موضوع به پلیس امنیت عمومی غرب استان تهران و فرماندهی انتظامی شهرستان شهریار صادر کرد که به محض حصول نتیجه، اطلاع‌رسانی لازم انجام خواهد شد.

آخرین خبر تهران در اینستاگرام :
https://instagram.com/online.tehran