موج شرجی در راه خوزستان

ایرنا/ مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: پدیده شرجی و افزایش رطوبت از فردا دوشنبه برخی از نقاط استان را فرا میگیرد.
محمد سبزهزاری، مدیرکل هواشناسی خوزستان بیان کرد: طی فردا و پس فردا جریانات جنوبی سبب افزایش رطوبت در مناطق ساحلی، جنوبی و تا حدودی مرکز استان خواهد شد.
وی افزود: تا اواخر وقت فردا، وزش باد در مناطق جنوبی، غربی و مرکزی متوسط گاهی شدید پیشبینی میشود و احتمال وقوع گردوخاک محلی و موقتی در این مناطق در طی ساعاتی از روز وجود دارد. شمال خلیج فارس نیز تا اواسط وقت فردا مواج خواهد بود.
سبزهزاری ادامه داد: از فردا تا روز چهارشنبه عبور موج ضعیف بارشی سبب افزایش ابر و احتمال بارشهای پراکنده در ارتفاعات استان خواهد شد.
مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانهروز گذشته شوش با ۴۵.۴ و ایذه با ۱۹ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان و حداکثر دمای اهواز ۴۴.۶ و حداقل ۲۹.۸ درجه سانتیگراد گزارش شده است.