تداوم جستوجوی پاراگلایدرسوار مفقودشده در دماوند
مهر/ رئیس جمعیت هلالاحمر دماوند با اشاره به مفقود شدن یک پاراگلایدرسوار از ارتفاعات امامزاده هاشم گفت: عملیات با ۶ تیم تخصصی امدادونجات کوهستان و ۹ تیم انجمن ورزش هوایی کشور ادامه دارد.
سعید طاهری، رئیس جمعیت هلالاحمر دماوند با اشاره به اینکه یک شخص طی روز گذشته حدود ساعت ۱:۱۵ از سایت پرواز امامزاده هاشم پرواز میکند اما درگیر یک وزش باد از سمت جنوب غربی در مدار ۲۰۰ درجه قرار گرفت و متأسفانه این پاراگلایدر سوار را به منطقه نامعلوم فرستاد، اظهار کرد: طی این حادثه جمعیت هلال احمر، نیروهای امدادی هلالاحمر و ستاد مدیریت بحران دماوند و نیروهای محیط بانی و نیروی انتظامی و اداره جهاد کشاورزی وارد عمل شوند.
طاهری افزود: طی روز گذشته به دلیل وسعت بسیار زیاد منطقه تقریباً حدود ۶ تیم متشکل از ۵ نفر از نیروهای زبده با تمام توان امدادی شهرستان مشغول به جستجو شدند و شروع مجدد عملیات جستجو و نجات فرد مفقود شده در ارتفاعات دماوند طبق اخبار اعلام شده قبلی عملیات جستجو و نجات همزمان با طلوع آفتاب امروز با توان بیشتر آغاز شد.
رئیس جمعیت هلال احمر دماوند بیان داشت: طبق تقسیم بندیهای جغرافیایی انجام شده توسط مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلال احمر دماوند به غیر از مناطقی که تا این لحظه جستجو شده، صبح امروز نوبت به جستجوی ۱۰ محدوده در ارتفاعات و مناطق مختلف این شهرستان رسید.
وی عنوان کرد: در این عملیات ۶ تیم تخصصی امداد و نجات کوهستان از هلال احمر دماوند و ۹ تیم جستجو از اعضای انجمن ورزشهای هوایی کشور به فرماندهی هلال احمر به جستجوی زمینی مناطق اعلام شده میپردازندو همچنین دو پاراموتور و دو پهپاد نیز درحال جستجوی هوایی این مناطق هستند.
طاهری در پایان گفت: دو تیم از هلال احمر فیروزکوه و سه تیم نیز از هلال احمر استان مازندران در حال جستجوی مناطق هستند و اخبار تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد.