باشگاه خبرنگاران/ ماموران حفاظت محیط زیست شهرستان بابل از منزل یک شکارچی، گوشت چندین نوع حیوان وحشی و حیوانات تاکسیدرمی شده کشف کردند.

حسین حیدرپور، رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان بابل اظهار کرد: ماموران این اداره با همکاری نیروی انتظامی یکی منزل را که در آن گوشت حیات وحش به صورت غیر مجاز شکار شده بود شناسایی کردند.
او افزود: ماموران با دستور دادستان و حکم قضایی وارد این منزل شدند و ۲۵ قطعه گوشت حیوانات مختلف شامل قوچ، کل، مرال و برخی حیوانات دیگر را از این شکارچی متخلف کشف کردند.
رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان بابل ادامه داد: لاشه تاکسیدرمی شده دو طاقه قرقاول، یک راس قوچ و دو راس مرال به همراه تعداد زیادی فشنگ نیز از این متخلف کشف و ضبط شده است.
حیدرپور با بیان اینکه محیط زیست نقطه مقابل شکارچیان غیر مجاز قرار دارد و در هر شرایطی با این شکارچیان برخورد می‌کند از مردم نیز خواست گزارش‌های خود را در خصوص تخریب محیط زیست یا شکار به سامانه ۱۵۴۰ محیط زیست اطلاع دهند.

آخرین خبر مازندران در اینستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today