تسنیم/ مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: حجم ذخیره آب سد چم‌شیر گچساران به ۵۵۰ میلیون مترمکعب رسیده و البته خروجی باز است.

آرش مصلح، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: حجم ذخیره آب سد چم شیر گچساران به 550 میلیون مترمکعب رسید و طبق آزمایشات و بررسی‌های انجام شده کیفیت آب عالی بوده و مشکلی ندارد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد این را هم گفت که خروجی سد چم شیر به دلیل نیاز پایین دست باز بوده و الا هم‌اکنون حجم ذخیره خیلی بیشتر از 550 میلیون مترمکعب بود.
مصلح خاطرنشان کرد: حجم ذخیره سد کوثر گچساران 547 میلیون متر مکعب و سد شاه قاسم یاسوج نیز 10 میلیون متر مکعب بوده که هم اکنون به صورت 100 درصد پر هستند.
وی از لایروبی شبکه آبیاری دشتروم و چیتاب خبر داد و افزود: یک پاکت بیل سفارشی برای این موضوع در شیراز تولید و تنها مختص کانال‌های شبکه دشتروم است و در مجموع در راستای تحقق شعار سال و افزایش تولید 20 کیلومتر کانال اصلی در شهرستان بویراحمد در دوماه اخیر لایروبی شده است.
مصلح با اشاره به تجهیز چاه شماره دو کشاورزی دلی اولاد علی مومن، بیان کرد: با پیگیری‌های انجام شده این چاه تا آخر این هفته وارد مدار خواهد شد و شبکه آبیاری 3 و 4 لیشتر بعد از 5 سال تعطیلی فعال شد.

تأمین آب مورد نیاز کشاورزی، تولید انرژی برق آبی، تأمین آب مورد نیاز کشاورزی و شرب استان‌های همجوار، کنترل سیلاب‌ها و جلوگیری از خسارت‌های طغیان رودخانه زهره، اشتغال‌زایی در منطقه و رشد صنعت و تکنولوژی برق‌آبی از اهداف کلی احداث سد چمشیر بوده است.

آخرین خبر کهگیلویه و بویراحمد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yasuj_today