عضو جدید شورای شهر زنجان نیامده، استعفا کرد!
فارس/ عضو جدید شورای اسلامی شهر زنجان در نخستین حضور خود، استعفا داد و استعفای وی به تصویب رسید.
استعفای علی اسماعیلی، عضو شورای اسلامی شهر زنجان در جلسه علنی امروز مصوب شد.
علی اسماعیلی دلیل استعفای خود را حضور در آموزش و پرورش و تشکیل تیمی برای ارائه خدمت در این حوزه اعلام و تصریح کرد: با توجه به اینکه آموزش و پرورش گستردهترین فضای مردمی را دارد، حضور در آن حوزه هم خدمت به مردم محسوب میشود.
وی با تاکید بر اینکه حضورش در آموزش و پرورش قبل از موضوع ورود به شورا به عنوان عضو علیالبدل روی داده است، افزود: اگر عضویت در شورا از اول محقق میشد، قطعا هجرتی روی نمیداد.
در ادامه جلسه حسین حمزهلو پاک با اعلام مخالفت خود با استعفای علی اسماعیلی از عضویت شورا گفت: در این مورد روح قانون اساسی مبنی بر ارزشمندی رای مردم است.
عضو شورای اسلامی شهر زنجان با تاکید بر اولویت رای مردم برای وی افزود: هر چند اسماعیلی در مسیر خدمت در آموزش و پرورش فعال خواهد بود ولی اعتقاد من رای مردم است.
داود حسنی دیگر عضو شورا با تاکید بر تیمی بودن کار در شورای شهر افزود: هر چند شورا به حضور افراد خوش فکر نیاز دارد، ولی اگر رای شورا به رفتن بود، آرزوی موفقیت برای وی دارم.
عضو شورای اسلامی شهر زنجان هم با بیان اینکه مخالف و یا موافق استعفای علی اسماعیلی نیست، ادامه داد: اگر رای شورا بر ماندن وی در شورا باشد خرسند میشوم.
گفتنی است، علی اسماعیلی در حال حاضر مدیر کل آموزش و پرورش استان است و به عنوان علیالبدل اول بعد از استعفای انسیه ابوبصیر برای عضویت در شورا معرفی شده بود.