حدود ۵۵۰۰ تن انبه در سیستان و بلوچستان برداشت شد
ایرنا/ سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون بیشاز پنج هزار و ۵۰۰ تن انبه از سطح باغات این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.
اردشیر شهرکی، سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برداشت انبه از اردیبهشت آغاز و تا پایان تیر در سیستان و بلوچستان ادامه دارد، اظهار کرد: انبه در سطح یکهزار و ۵۰۰ هکتار از باغات میوه استان کشت میشود که یکهزار هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.
وی ادامه داد: پیشبینی میشود در پایان فصل برداشت حدود ۱۴ هزار تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه شهرستانهای سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در این استان محسوب میشود گفت: ۹۰ درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت میشود.
وی بیان کرد: انبه میوه گرمسیریست و سرشار از ویتامین های A ،B و C، کربوهیدرات ها، اسیدهای چرب، پروتئین ها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است.
از منظر کارشناسان سیستان و بلوچستان بهشت میوه های گرمسیری به حساب می آید به طوریکه شرایط آب و هوایی گرم، مرطوب و تقریباً استوایی این استان را به خواستگاه متنوع ترین میوههای گرمسیری کشور تبدیل کرده، میوه هایی خاص که در مزه و نمونه کم نظیر بوده و توجه هر مخاطبی را به خود جلب می کند.
گواوا، چیکو، سیتاپُل، پاپایا، جَم، تمبر هندی، بیرام، جمبولان، کنار، انبه، موز و بسیار نام های دیگر از جمله میوه های تولیدی جنوب سیستان و بلوچستان است که در ظاهر و طعم بی نظیر است.