نماد آخرین خبر

راه‌اندازی موکب نانوایی سیار هرمزگان در کربلا

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
راه‌اندازی موکب نانوایی سیار هرمزگان در کربلا

صدا و سیما/ موکب نانوایی سیار بندر چارک برای پخت نان در کربلا راه‌اندازی می‌شود.

آتش‌پرور، مدیر کانون فرهنگی هنری جنت الرضوان بندر چارک اظهار کرد: در این موکب روزانه بین ۲۰ تا ۳۰ هزار قرص نان سنتی، محلی و لواش پخت و بین موکب‌ها در شهر کربلا توزیع خواهد شد.
آتش پرور ادامه داد: اقلام مصرفی موکب شامل آرد و تنور و دیگر اقلام مصرفی با پنج دستگاه کامیون از بندر چارک به سمت مرز حرکت کرده و بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته ۲۸ مردادماه از مرز عبور خواهد کرد.
مدیر موکب کریم اهل بیت(ع) بندر چارک با بیان اینکه این نانوایی سیار در خیابان میثم تمار، بعد از جسر الحسین، روبه‌روی هتل رزان و در کنار موکب انصارالمهدی جزیره قشم بر پا خواهد شد، افزود: تیم ۷۰ نفره این موکب از بندر چارک، بندر لنگه، کیش و میناب، اعزام و به صورت شبانه‌روزی در این موکب نان پخت و بین موکب‌ها و زوار اربعین توزیع می‌کند.
آتش پرور با بیان اینکه ۷۰۰ کیسه آرد برای پخت نان از محل کمک‌های مردمی تامین شده و ۵۰۰ کیسه آرد هم از موکب‌های دیگر تهیه خواهیم کرد، بیان کرد: این نانوایی از ۲۹ مرداد راه‌اندازی می‌شود و تا سه روز بعد از اربعین نیز به کار خود ادامه خواهد داد.


 
 

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today