مهر/ رئیس پلیس فتای خوزستان گفت: با تلاش مأموران پلیس فتا یک شیاد سایبری در خوزستان دستگیر شد.

علی حسینی، رئیس پلیس فتای خوزستان اظهار کرد: در پی مراجعه خانمی مبنی بر هتک حیثیت و تهدید به انتشار تصاویر شخصی وی در فضای مجازی، رسیدگی به این پرونده به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: کارشناسان پلیس فتای خوزستان با بررسی‌های فنی و اطلاعاتی، متهم را شناسایی و سپس با هماهنگی مقام قضایی و در یک عملیات غافلگیرانه، متهم را دستگیر و پس از بازجویی‌های تخصصی و پلیسی، متهم صراحتاً به تجاوز به عنف و اخذ تصاویر از این خانم شاکی اعتراف کرد.

وی ادامه داد: در بررسی تجهیزات هوشمند توقیفی از متهم توسط اداره ادله دیجیتال این پلیس، مشخص شد این مجرم متأهل، از طریق تلگرام در فضای مجازی با دختران جوان آشنا و با وعده‌های اغواکننده مانند ازدواج، آنان را اغفال کرده و به بیرون از شهر منتقل می‌کرد.

رئیس پلیس فتای خوزستان بیان کرد: متهم در ادامه ضمن تهدید و ارعاب، اقدام به تجاوز به عنف کرده و از قربانیان عکس و فیلمبرداری می‌کرد و تاکنون در این زمینه چهار پرونده در پلیس فتا تشکیل شده است.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today