ایرنا/ مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در ۲ سال اخیر یک‌هزار هکتار هکتار از باغ‌های قدیمی استان سرشاخه کاری شد.

ابراهیم شیرانی، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری یکی از چالش‌های اصلی باغ‌های کشور را عملکرد پایین ذکر کرد و گفت: در راستای بهبود عملکرد و ارتقای بهره وری باغهای استان طی ۲ سال اخیر سرشاخه کاری باغها در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: تولید نهال گردو به روش‌های غیرجنسی در چهارمحال و بختیاری در سال‌های اخیر آغاز شده است و هم‌اکنون هشت نهالستان و مرکز تولید و تکثیر تولید نهال در استان فعالیت دارد.
شیرانی تصریح کرد: هم‌اکنون سالانه ۴۰ هزار نهال پیوندی و کشت بافت در چهارمحال و بختیاری تولید می‌شود و تا سه سال آینده به ۱۰۰ هزار اصله افزایش می‌یابد.
این کارشناس کشاورزی همچنین گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال هشت هزار تن گردو در چهارمحال و بختیاری تولید و برداشت شود که نسبت به سال گذشته حداقل با ۲۵ درصد افزایش نسبت به سال گذشته مواجه است.
شیرانی با بیان اینکه بیشترین سطح کشت گردو در شهرستان‌های سامان، بروجن و فارسان است، تاکید کرد: ۹۰ درصد باغ‌های گردو در چهارمحال و بختیاری بذری است و کیفیت، طعم و مزه تولیدات چهارمحال و بختیاری بازارپسندی مطلوبی دارد.

  
  



آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday