فارس/ رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در حال حاضر ۱۰۳ آمبولانس در استان همدان وجود دارد که ۸۰ درصد آنها فرسوده است که این مورد خدمات‌رسانی مطلوب را با مشکل مواجه می‌کند.

محمدرضا شکوهی، رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی همدان در گردهمایی پرسنل اورژانس شهرستان نهاوند اظهار کرد: استان همدان یکی از محورهای اصلی تردد غرب کشور است که سالانه به ویژه در ایام اربعین با حجم بسیار بالای تردد وسایل نقلیه روبروست.

وی افزود: ما به دنبال آن هستیم این استان را با توجه به وجود دو محور ارتباطی همدان به اسدآباد و نهاوند به کرمانشاه  به عنوان مسیرهای اصلی زائرین اربعین، به عنوان استان هدف معرفی کنیم تا بتوان پتانسیل‌های موجود آن را در داخل خود استان استفاده کرد.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی همدان به حجم بالای تماس‌های تلفنی با این مرکز اشاره کرد و گفت: به طور میانگین در طول یک سال ۲۹۰ هزار تماس تلفنی با اورژانس‌های پیش‌بیمارستانی برقرار می‌شود که البته با توجه به کمبود آمبولانس نمی‌توان برای همه آنها ماشین اعزام کرد.

وی با بیان اینکه هزینه انتقال هر مصدوم از شهرستانها به مرکز استان ۱۰۰ میلیون تومان است که تمام آن توسط دانشگاه پرداخت می‌شود گفت: طی یک سال گذشته ۶۶۳ ماموریت هوایی در سطح استان داشتیم که نزدیک به ۸۰۰ مصدوم را به طور رایگان به همدان انتقال داده‌اند.

شکوهی از کمبود پرسنل متخصص در مراکز اورژانس استان خبر داد و گفت: درحال حاضر ۴۹۹ پرسنل عملیاتی در مراکز فوریت‌های پزشکی استان وجود دارد که با توجه به استاندارد این مراکز ما به ۶۳۰ نیروی دیگر  برای مراکز اورژانس پیش‌بیمارستانی نیاز داریم.

آخرین خبر همدان در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/hamedan_today