اوباش قمه بهدست در کرج دستگیر شد
مهر/ جانشین فرمانده انتظامی البرز گفت: با تلاش ماموران کلانتری ۳۰ اسلامآباد، اوباشی که با قمه کشی اقدام به بستن خیابان و قدرتنمایی کرده بود، با ورود مقتدرانه پلیس دستگیر شد.
سرهنگ محمد نادربیگی، جانشین فرمانده انتظامی البرز بیان کرد: با تماس تعدادی از شهروندان با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ و اعلام این موضوع که شخصی با حالت غیر عادی اقدام به بستن خیابان چالوس کرده، بلافاصله مأموران کلانتری ۳۰ اسلامآباد برای بررسی موضوع اعزام شدند.
جانشین فرمانده انتظامی استان البرز اضافه کرد: با حضور مأموران این اوباش قصد درگیری با پلیس را داشت، که مأموران در یک اقدام ضربتی نامبرده را خلع سلاح و دستگیر کردند.
این مقام انتظامی با اشاره به کشف تلفن همراه سرقتی از متهم و تحویل آن به صاحبش، گفت: پلیس با کسانی که امنیت و آرامش مردم را با مخاطره روبهرو کنند هیچ مماشاتی ندارد.