علت مصدومیت ۴ دانشآموز یک مدرسه در شهریار مشخص شد
ایرنا/ آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران در پی مصدومیت چهار نفر از دانشآموزان آموزشگاه کوثر در اندیشه شهریار، علت این حادثه را خطای سهوی اعلام کرد.
صبح امروز (هشتم مهر) همزمان با مراسم صبحگاه آموزشگاه کوثر واقع در فاز یک شهر اندیشه، یک همکار فرهنگی که با وسیله نقلیه شخصی به مدرسه آمده بود، به دلیل ناتوانی در کنترل اتومبیل اتومات خود، باعث بروز حادثه برای چهار نفر از دانشآموزان این مدرسه شد.
براساس این گزارش، در پی این حادثه، با حضور به موقع مسوولان و اورژانس در محل، ۲ نفر از دانشآموزان به بیمارستان تامین اجتماعی شهریار و ۲ دانشآموز نیز به بیمارستان امام سجاد(ع) شهریار منتقل شدند.
طبق اعلام آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، حال عمومی دانشآموزان مساعد گزارش شده و برای اطمینان بیشتر، آزمایشهای تکمیلی در حال انجام است؛ خبر تکمیلی به زودی از همین طریق اعلام خواهد شد.
شهر اندیشه در جنوب غرب استان تهران واقع شده است؛ آموزشگاه کوثر اندیشه پذیرای دانش آموزان دختر دوره اول متوسطه است.