تسنیم/ مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم ‌با بیان اینکه فروش ویلاهای ریاست جمهوری در قشم آغاز شد، گفت: رئیس جمهور اساسا نمی‌خواستند این ویلاها برای مجموعه ریاست جمهوری باشد. 

عادل پیغامی، مدیرعامل منطقه آزاد قشم، اولین قدم برای توسعه در هر منطقه را تثبیت مالکیت دانست و اظهار کرد: طبق قانون، اراضی جزیره به نمایندگی از دولت باید در اختیار منطقه آزاد قشم قرار گیرد اما اراضی موسوم به رفسنجان کار را قفل کرده و باید با کمک رسانه‌ها این مشکل را حل کنیم. 
وی با بیان اینکه هر اقدام مهم اقتصادی که به نفع جزیره و مردم بخواهد صورت بگیرد با مانعی به نام اسناد رفسنجان برخورد می‌کند، افزود: اخیرا شرکت ایلیااستیل با سرمایه‌گذاری قریب به 20 همت برای تولید فولاد ضد زنگ زمین دریافت کرد و در حالی که این شرکت توانایی حل مشکلات اشتغال جزیره داشت، 2 نفر با داشتن سند رفسنجان مانع کار این شرکت شدند که البته ما از طریق قوه قضاییه پیگیر این موضوع هستیم.
پیغامی عنوان کرد: یکی از واقعی‌ترین اقداماتی که منطقه آزاد قشم در پنج ماهه اخیر انجام داده است، حمایت شرکت جوو چین برای تولید سلف چینی است که خوشبختانه کار را آغاز کرده‌اند و این مجموعه قادر است ضمن تولید ال‌.ان‌جی  500 میلیون دلار سرمایه‌گذاری داشته باشد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، احداث بازار میوه و تره بار در جزیره را یکی از مطالبات جدی مردمی دانست و گفت: جای‌گذاری زمین به این منظور انجام شده است اما مشخص نبودن متولی کار را متوقف کرده است.
پیغامی با اشاره به طرح جامع ارتباطی خلیج فارس، عنوان کرد: بالغ بر 12 سال پیش مسئله احداث پل خلیج فارس مطرح شده که متشکل از  اتوبان کاوه، اسکله کاوه، پل، راه آهن و راه‌های مواصلاتی که به پل می‌رسد، است.
وی ادامه داد: این پنج‌گانه توسعه جزیره قشم درگیر یک عوام‌زدگی شده و به جای اینکه کار شبکه جامع ارتباطی خلیج فارس از اسکله کاوه شروع شود، تمرکز به پل معطوف شد و همراهی تحریم‌ها و نظر مخالف دولت قبل جهت احداث پل خلیج‌ فارس موجب شد که این‌ پروژه هشت سال در دولت قبل متوقف شود، اما اهتمام دولت سیزدهم به احداث پل خلیج‌فارس است و منطقه آزاد قشم تاکنون 100 میلیارد تومان برای احداث این پل هزینه کرده است.

پیغامی افزود: برای ساخت پل خلیج فارس طبق دستور رئیس جمهور قرار شده که 2 هزار میلیارد از درآمد تهاتر نفت پرداخت شود که تاکنون 17 میلیارد پرداخت شده، قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) نیز در این پروژه تعهداتی را پذیرفته که باید به آن‌ها پایبند باشد و کار پل خلیج فارس را در خشکی آغاز کند و اگر نمی‌تواند به تعهداتش عمل کند این پروژه را تحویل دهد تا ما خودمان پل خلیج‌فارس را بسازیم‌.
این مقام مسئول در پاسخ به سوالی مبنی بر شفاف‌سازی وضعیت ویلاهای ریاست جمهوری، خاطرنشان‌ کرد: نگاه دولت سیزدهم و در رأس آن آیت‌الله رئیسی بر کاهش تشریفات و تجمل‌گرایی است و ایشان اساسا نمی‌خواستند این ویلاها برای مجموعه ریاست جمهوری باشد به همین دلیل دستور فروش آن را دادند که یکی از این ویلاها در شرف فروش است.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today