ایرنا/ کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: ناپایداری‌های جوی همراه با افزایش ابرناکی، افزایش سرعت وزش باد و همچنین بارش‌های پراکنده از عصر چهارشنبه هفته جاری مناطق مختلف این استان را فرا می‌گیرد.

مرتضی اثمری، کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی اظهار کرد: بارش‌های پراکنده باران در این مدت به ویژه در شمال‌غرب استان خراسان رضوی پیش‌بینی شده است.
وی بیان کرد: وضعیت جوی مناطق مختلف استان خراسان رضوی تا پایان وقت فردا، سه شنبه طبق بررسی نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی پایدار است.
کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: بر همین اساس در نواحی بادخیز استان به ویژه مناطق شرقی و جنوب شرقی سرعت وزش باد افزایش خواهد یافت.
وی ادامه داد: میانگین دما تا روز سه شنبه هفته جاری در خراسان رضوی روند افزایشی داشته و از روز پنجشنبه روند کاهشی خواهد داشت.
اثمری بیان کرد: در شبانه‌روز گذشته، فریمان با کمینه دمای هفت درجه سلسیوس و سرخس با بیشینه دمای ۳۰ درجه سلسیوس به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستان های خراسان رضوی بوده اند و کلانشهر مشهد نیز طی این مدت نوسانات دمایی ۱۲ تا ۲۷ درجه را به ثبت رسانده است.
وی گفت: در این مدت بیشترین میزان وزش باد از شهرستان سبزوار با سرعت ۴۰ کیلومتر در ساعت رخ داد و دمای امروز هوای شهر مشهد در گرمترین ساعت به ۲۹ و در خنک ترین ساعات به ۱۴ درجه سلسیوس می‌رسد.

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today