نماد آخرین خبر

رونمایی از 6 شبکه تلویزیونی انتخاباتی در گلستان

منبع
فارس
بروزرسانی
رونمایی از 6 شبکه تلویزیونی انتخاباتی در گلستان

فارس/ مدیرکل صداوسیما گلستان گفت: صدا وسیما استان فعالیت هایی با ماهیت انتخاباتی در دست اقدام دارد که افتتاح 6 شبکه جدید برای هر شهرستان، جزو این موارد است.

رسول شکری‌نیا، مدیرکل صداوسیما استان گلستان صبح امروز در نشست خبری ستاد دهه فجر از رونمایی ۶ شبکه جدید انتخاباتی ۲۴ ساعته در استان گلستان خبر داد.

مدیرکل صداوسیمای استان گلستان گفت: صدا وسیما در گلستان فعالیت هایی با ماهیت انتخاباتی در دست اقدام دارد که افتتاح این شش شبکه جدید و مجزا برای هر شهرستان، جزو این موارد است؛ ۸۵ درصد استان تحت پوشش این ۶شبکه خواهد بود.

وی افزود: این شبکه‌ها فردا یکشنبه ۸بهمن ماه با حضور سخنگوی مقام معظم رهبری در تالار اشراق صداوسیما افتتاح و رونمایی می شود و نامزد‌های انتخاباتی می توانند در این فضا به معرفی برنامه های آتی خود بپردازند.

شکری‌نیا ادامه داد: رونمایی از شبکه تلوبیونی مردمستان در ایام دهه فجر با رویکرد دیدار با نامزدهای انتخاباتی، اجرا برنامه هایی در قالب تئاتر، سرود، دکلمه و غیره با همکاری آموزش و پرورش در ۱۲ مدرسه با رویکرد انتخابات، اجرا برنامه انتخاباتی رسام، پخش برنامه صدای گلستان درسطح ملی مانند تله فیلم وسواسی، پخش سریال تاکسی خنده با محتوا کمدی و اشاره به ایرادهای انتخابات و غیره از جمله فعالیت های صداوسیما استان گلستان است. 

آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today