ارتفاع برف در کوهرنگ ۴۵ سانتیمتر شد؛ خسارت به یک واحد مسکونی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
ارتفاع برف در کوهرنگ ۴۵ سانتیمتر شد؛ خسارت به یک واحد مسکونی

ایرنا/ مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری با اشاره به بارشهای جاری در استان گفت: هم‌اکنون ارتفاع برف در کوهرنگ به ۴۵ سانتیمتر رسیده است.

مهران چراغ‌پور، مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه تقریبا در همه شهرستان های استان بارش ها به صورت برف و باران رخ داده است، تاکید کرد: به‌دنبال فعالیت این سامانه بارشی میزان بارندگی در شهرکرد ۱۸.۳ میلیمتر، در بروجن ۱۲.۶ میلیمتر، در لردگان ۳۹.۴ میلیمتر ثبت شد.

به گفته وی، بیشترین این بارندگی ها و بارش باران به میزان ۶۶.۹ در بازفت شهرستان کوهرنگ و نیز ۵۰ میلیمتر در دوآب‌صمصامی کوهرنگ و کمترین آن با ۱۱.۲ میلیمتر در ایلبگی شهرستان سامان و ۱۵ میلیمتر در بن ثبت شده است.

بارش های اخیر به یک واحد مسکونی خسارت زد

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر چهارمحال و بختیاری گفت: بارش اخیر باعث آسیب به یک واحد خانه مسکونی در روستای طارم بخش‌ بازفت شهرستان کوهرنگ شد که خسارت جانی و مصدوم نداشته است.

مسعود مثنوی تاکید کرد: این واحد مسکونی به‌علت شدت بارش‌های اخیر در روستای طارم بخش‌ بازفت شهرستان کوهرنگ تخریب شده است.

وی افزود: در این راستا گروه ارزیاب پایگاه امداد جاده‌ای شهدای بازفت برای بازدید و ارزیابی منزل مسکونی تخریب شده به محل اعزام شد.

آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday