1. برگزیده
اقتصادی

وزیر انرژی آمریکا: قیمت بنزین تا سال ۲۰۲۷ به کمتر از ۳ دلار در هر گالن نخواهد رسید

منبع
شفقنا
بروزرسانی
وزیر انرژی آمریکا: قیمت بنزین تا سال ۲۰۲۷ به کمتر از ۳ دلار در هر گالن نخواهد رسید

شفقنا/ کریس رایت، وزیر انرژی آمریکا، روز یک‌شنبه گفت که قیمت بنزین ممکن است تا «سال آینده» به زیر ۳ دلار در هر گالن بازنگردد، اما احتمال رسیدن به این سطح قیمت «اواخر امسال» را رد نکرد.

رایت در مصاحبه با شبکه خبری سی‌ان‌ان گفت: اما احتمالاً قیمت‌ها به اوج خود رسیده‌اند و شروع به کاهش خواهند کرد. مطمئناً با حل این مناقشه… قیمت‌ها در کل حوزه انرژی کاهش خواهد یافت.
از زمان شروع جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، قیمت بنزین بدون سرب معمولی بیش از یک دلار در هر گالن افزایش یافته است که دلیل اصلی آن اختلال در جریان جهانی نفت از طریق تنگه هرمز بوده است.
شش هفته پیش، رایت اعلام کرده بود که افزایش قیمت بنزین در پمپ‌‌های بنزین‌ کوتاه‌مدت خواهد بود و گفته بود: در بدترین حالت، این افزایش قیمت فقط یک هفته طول می‌کشد، نه یک ماه.
وقتی از رایت در مورد پست صبح امروز رئیس‌جمهور دونالد ترامپ در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر اینکه «ایالات متحده با بسته‌شدن تنگه هرمز چیزی از دست نمی‌دهد»، سوال شد، او پاسخ داد: پایان‌دادن به این درگیری ۴۷ ساله و جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح‌های هسته‌ای، البته با اختلال کوتاه‌مدت همراه بوده است.
رایت اضافه کرد: با این حال، فکر می‌کنم ما به طرز فوق‌العاده‌ای از پسش برآمده‌ایم.
میانگین هزینه یک گالن بنزین معمولی در روز یک‌شنبه ۴.۰۵ دلار است که نسبت به اوج اخیر ۴.۱۷ دلار کاهش یافته است، اما بسیار بالاتر از ۲.۹۸ دلاری است که رانندگان قبل از شروع جنگ در ۲۸ فوریه می‌پرداختند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره