باشگاه خبرنگاران/نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون متوسط خرید هر کیلو شیر خام از دامدار را ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد.
شرایط تولید شیر خام مطلوب است و نگران انباشتگی بودیم که تنها در ۲ استان، تعاون روستایی به امر خرید شیر خام ورود پیدا کرد.
وی متوسط خرید هر کیلو شیر خام از دامدار را ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: در اکثر استان ها دامداران مشکلی در فروش شیر خام ندارند و تنها در ۲ استان مشکلاتی در جذب وجود داشت که تعاون روستایی در بحث حمایت از دامداران ورود پیدا کرده است.
آزاد ادامه داد: با توجه به نوسان نرخ ارز، صادرات شیر خشک مزیت رقابتی دارد و براساس آخرین آمارها وضعیت صادرات مطلوب است.
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: برآوردها حاکی از آن است که تولید شیر خام تا پایان سال به بیش از ۱۳.۵ میلیون تن برسد.
قیمت شیر خام اعلام شد
1405/07/04 - 08:01
2.7K
1405/07/04 - 08:01
















