پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵؛ سکه از قله فاصله گرفت

پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵؛ سکه از قله فاصله گرفتپیش‌ بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵؛ سکه از قله فاصله گرفت
10
1
34.6K
1405/07/21 - 17:25
2.5K
1405/07/21 - 17:25

تجارت نیوز/ قیمت طلا و سکه روز سه‌شنبه در مسیر نزولی بازگشایی شد و در ادامه معاملات نیز افت بیشتری را تجربه کرد. کاهش چهار هزار تومانی قیمت دلار و بازگشت این اسکناس به کانال ۲۵۷ هزار تومان، فشار کاهشی قابل ‌توجهی به بازار داخلی طلا وارد کرد.

قیمت طلا و سکه روز سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵ همزمان با افت قیمت دلار در روند نزولی بازگشایی شد و قیمت‌ها در معاملات عصرگاهی نیز به سطوح پایین‌تری عقب نشستند. قیمت دلار روز سه‌شنبه با افت چهار هزار تومانی به کانال ۲۵۷ هزار تومانی برگشت. این عقب‌نشینی، انتظارات افزایشی قیمت طلا و سکه را تضعیف کرد و باعث شد سکه امامی در معاملات عصرگاهی به کانال ۲۵۷ میلیون تومان بازگردد. قیمت طلای ۱۸ عیار نیز تا میانه کانال ۲۵ میلیون تومان عقب‌نشینی کند. گفتنی است اونس جهانی طلا روز سه‌شنبه روندی افزایشی داشت و در معاملات عصرگاهی بازار داخلی به محدوده ۴۱۸۳ دلار رسید. با این حال، رشد اونس نتوانست اثر افت دلار را جبران کند.

پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه
کارشناسان اقتصادی می‌گویند اگر قیمت دلار نتواند در کانال ۲۵۷ هزار تومان تثبیت شود و به افت خود ادامه دهد، فشار فروش در قیمت طلا و سکه می‌تواند تداوم پیدا کند. در این وضعیت، رشد اونس جهانی به‌تنهایی برای تغییر مسیر بازار داخلی کافی نخواهد بود و سکه امامی ممکن است در سطوح پایین‌تر کانال ۲۵۷ میلیون تومان نوسان کند. طلای ۱۸ عیار نیز در معرض ادامه حرکت نزولی در میانه کانال ۲۵ میلیون تومان قرار خواهد داشت.
در مقابل، اگر قیمت دلار پس از افت اخیر در محدوده فعلی به ثبات برسد و اونس جهانی نیز روند افزایشی خود را حفظ کند، قیمت طلا و سکه می‌تواند از فشار فروش فاصله بگیرد. در این سناریو، احتمال بازگشت محدود قیمت‌ها وجود دارد و سکه امامی می‌تواند برای بازیابی سطوح ازدست ‌رفته تلاش کند. با این حال، تثبیت رشد بازار به بازگشت تقاضا و توقف افت دلار وابسته خواهد بود.
سکه امامی در کانال ۲۵۷ میلیون تومانی معامله شد
براساس اعلام اتحادیه طلا و جواهر تهران، قیمت سکه امامی روی رقم ۲۵۷ میلیون و ۶۰۰ تومانی و سکه بهار آزادی نیز روی رقم ۲۵۲ میلیون تومانی معامله شدند. سکه امامی در معاملات عصرگاهی افت دو میلیون تومانی داشت و سکه بهار آزادی با کاهش ۵۰۰ هزار تومانی همراه شد.
روز سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵، نیم‌سکه و ربع سکه به ترتیب با قیمت ۱۳۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی و ۷۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی معامله شدند. نیم‌سکه در معاملات عصرگاهی کاهش ۷۰۰ هزار تومانی و قیمت ربع سکه افت یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان داشت. سکه گرمی در معاملات عصرگاهی با رقم ۳۵ میلیون تومانی معامله شد و کاهش یک میلیون تومانی داشت.
طلا به میانه کانال ۲۵ میلیون تومانی برگشت
مثقال طلا روز سه‌شنبه با رقم ۱۱۰ میلیون و ۷۱۰ هزار تومانی دادوستد شد و کاهش ۸۷۰ هزار تومانی داشت. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز در محدوده ۲۵ میلیون و ۵۵۷ هزار تومانی معامله شد و در معاملات عصرگاهی افت ۲۰۰ هزار تومانی داشت.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار برگزیده