ايسنا/ وزير راه و شهرسازي از آغاز ريلگذاري 80 کيلومتر از راهآهن ميانه - اردبيل خبر داد و گفت: ايستگاه اصلي راهآهن اردبيل در حال ساخت است و به زودي افتتاح ميشود.
علي نيکزاد با اشاره به مسير 175 کيلومتري خط آهن ميانه - اردبيل گفت: اين طرح با وجود گذشت بيش از 10 سال از آغاز اجرا در دولت نهم و دهم مورد توجه قرار گرفت و با تخصيص اعتبارات مناسب هم اکنون به مرحله بسيار خوبي رسيده است.
نيکزاد افزود: اين پروژه بايد همچون پروژه سنگين راه اردبيل – سرچم با مشارکت ملي و استاني ساخته شود.
وزير راه و شهرسازي گفت: قرار بود که اين پروژه را به جاي مطلوبي برسانيم اما برخي مشکلات در تخصيص اعتبارات اين طرح را با مشکل مواجه کرد.
به گفته وي سال گذشته تنها 18 درصد اعتبارات مصوب اين طرح تخصيص يافت که موجب کندي روند اجرا شد اما با تزريق 700 ميليارد ريال علاوه بر اينکه تمام طلب پيمانکاران پرداخت شد، روند ساخت نيز تسريع شده است.
نيکزاد گفت: راه آهن ميانه – اردبيل 24 کيليومتر تونل و بيش از 10 پل بزرگ و کوچک دارد که تاکنون بيش از 20 کيلومتر از تونل اجرا شده و بقيه نيز بزودي عملياتي خواهد شد.
وي افزود: هم اکنون روند ساخت اين پروژه به سرعت پيگيري ميشود؛ به طوري که در حال حاضر هفت پيمانکار در طول مسير مشغول کار هستند.