نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس :افزایش دوباره سوخت هواپیما خلاف قول وزیر است
بروزرسانی
.
تابناک/محمد رضا رضايي کوچي در واکنش به افزايش قيمت سوخت هواپيما به بيش از ۷۰۰ تومان اظهار داشت: در جلسهاي که اعضاي کميسيون عمران مجلس با وزير راه و شهرسازي داشتند، افزايش ۶۵ درصدي قيمت بليط هواپيما مورد انتقاد نمايندگان مجلس قرار گرفت .
نماينده مردم جهرم در مجلس شوراي اسلامي افزود: افزايش ۶۵ درصدي قيمت بليط هواپيما شوک بزرگي بود که به جامعه وارد شد و انتظار اين بود که با توجه به نوسانات نرخ ارز قيمت بليط هواپيما در نهايت افزايش ۳۰ تا ۳۵ درصدي داشته باشد .
وي اضافه کرد: تحليل وزير راه و شهرسازي اين بود که با توجه به افزايش قيمت سوخت هواپيما به ليتري ۷۰۰ تومان و عدم همکاري بانک مرکزي در پرداخت نکردن دلار ۱۲۲۶ توماني افزايش ۶۵ درصدي قيمت بليط هواپيما رخ داده است.
اين نماينده مردم در مجلس نهم تصريح کرد: البته وزير راه و شهرسازي به اعضاي کميسيون عمران مجلس قول مساعد داد که سقف قيمت سوخت هواپيما ليتري ۷۰۰ تومان باشد و به تبع آن قيمت بليط هواپيما نيز هيچ گونه افزايشي نيابد .
رضايي کوچي با تاکيد بر اينکه افزايش قيمت سوخت هواپيما به بيش از ۷۰۰ تومان بر خلاف قول وزير و اقدامي نامتعارف است، يادآور شد: قطعا اين اقدام موجب گراني دوباره بليط هواپيما ميشود که به هيچ وجه به صلاح کشور نيست و موجب مي شود فقط افراد خاصي بتوانند از حمل و نقل هوايي استفاده کنند .
نايب رئيس اول کميسيون عمران مجلس با تاکيد بر اينکه افزايش قيمت سوخت هواپيما به هيچ وجه مورد قبول وکلاي ملت نيست، گفت : کميسيون عمران مجلس به شدت با افزايش قيمت سوخت و بليط هواپيما مخالف است و در صورتي که اين اتفاق رخ دهد از وزراي راه و شهرسازي و نفت براي ارائه توضيحات دعوت به عمل خواهد آورد.