امروز در صرافيها به هر مشتري در ازاي ارائه کپي کارت ملي و به همراه داشتن اصل کارت 200 دلار به قيمت حدود 3335 تومان داده ميشود.
به گزارش فارس اتفاق جديد امروز بازار ارز سهميهبندي شدن دلار در صرافيها بود.
امروز برخي صرافيها به شدت سرشان شلوغ بود و حتي جلوي درب يکي از صرافيها، صف تشکيل شده بود. علت شلوغي برخي صرافيها، عرضه دلار به صورت سهميه 200 تايي به هر مشتري بود.
اين سهميه در ازاي ارائه کارت ملي و تحويل کپي آن قابل دريافت است. برخي مشتريان تقاضاي بيشتري براي دريافت دلار داشتند اما فروشنده ارز تاکيد ميکرد که حداکثر ميتواند 200 دلار به هر فرد بدهد.
اغلب مشتريان کارت و کپي به دست در صرافيها به دنبال دريافت دلار بودند. البته برخي صرافيها هم انگار رغبت چنداني به فروش دلار نداشتند و داخل صرافي از مشتري کارت به دست خبري نبود.
بر اين اساس امروز قيمت فروش دلار 3330 تا 3340 تومان بود و يورو 4330 تا 4335 تومان قيمتگذاري شده بود.
همچنين سکه طرح جديد يک ميليون و 340 هزار تا يک ميليون و 350 هزار تومان درج قيمت شده بود.