ايسنا/ به گفته رئيسکل بانک مرکزي اتصال همه بانکها به سيستم متمرکز پيامکي بانک مرکزي تا ديماه زمان ميبرد و بانک مرکزي نهايتا اجراي اين امر را تا دي ماه اجباري اعلام کرد و از مشتريان خواسته که اقدامات لازم را انجام دهند.
طي آخرين خبر، بانک مرکزي دقايقي قبل طي اطلاعيهاي اعلام کرد که "به اطلاع مشتريان شبکه بانکي کشور ميرساند که بانکها و موسسات اعتباري در راستاي ارتقاي سطح امنيت تراکنشهاي بدون حضور کارت در اينترنت، امکان دريافت رمز دوم پويا را فراهم کردهاند.
از آنجاکه انجام تراکنشهاي بانکي و پرداخت از ابتداي ديماه سال جاري صرفا با رمز دوم پويا امکانپذير خواهد بود، خواهشمند است هموطنان بهمنظور دريافت رمز و تاييد شماره تلفن همراه خود به بانک صادرکننده کارت خود مراجعه کنند.
همچنين در راستاي پيشگيري از برداشتهاي غيرمجاز در فضاي مجازي لازم است صرفاً از درگاههاي مجاز بانکي و پرداخت استفاده و از ارائه اطلاعات در درگاههاي مشکوک جدا خودداري شود".
بازار