تسنيم/ شرکتهاي داده گستر عصر نوين – هاي وب، گروه صنعتي بارز و پارس سرام امروز در بورس و معاملهگران انواع اوراق تسهيلات مسکن به همراه شرکتهاي بيمه پاسارگاد، صنعتي و معدني شمال شرق شاهرود و صنايع غذايي مينو شرق در فرابورس بيشترين کاهش قيمت را تجربه کردند.
شاخص بورس در جريان معاملات امروز بازار سرمايه با رشد 10هزار و 761واحدي به کار خود پايان داد و سرمايه تعداد 9ميليارد و 572ميليون سهم و حقتقدم بهارزش 4717ميليارد تومان در 754هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت.
بر اين اساس سهامداران شرکتهاي رينگسازي مشهد، گروه مديريت سرمايهگذاري اميد و توسعه معادن روي ايران امروز بيشترين رشد قيمت را در بورس اوراق بهادار و در مقابل سهامداران شرکتهاي داده گستر عصر نوين – هاي وب، گروه صنعتي بارز و پارس سرام نيز بيشترين کاهش را در سبد سهام خود داشتند.
بر اساس اين گزارش، در بازارهاي فرابورس ايران هم با معامله 2878ميليون ورقه بهارزش 2543ميليارد تومان در 423هزار نوبت، آيفکس 139واحد رشد کرد و در ارتفاع 6054واحد قرار گرفت.
در اين بازار هم امروز سهامداران شرکتهاي صنايع ماشينهاي اداري ايران، سرمايهگذاري مسکن تهران و سرمايهگذاري توسعه و عمران استان کرمان بيشترين رشد را داشتند و انواع اوراق تسهيلات مسکن به همراه شرکتهاي بيمه پاسارگاد، صنعتي و معدني شمال شرق شاهرود و صنايع غذايي مينو شرق بيشترين کاهش قيمت را تجربه کردند.
بازار