نماد آخرین خبر

تولید گوشت قرمز به ۳۰ هزار تن رسید

منبع
ميزان
بروزرسانی
تولید گوشت قرمز به ۳۰ هزار تن رسید

ميزان/ توليد گوشت قرمز در ماه خرداد ١٣٩٩ در کشتارگاه‌هاي رسمي کشور به ٣٠.٤ هزار تن رسيد.

بر اساس اعلام پايگاه اطلاع رساني مرکز آمار، نتايج آمارگيري از کشتار دام کشتارگاه‌هاي رسمي کشور در خرداد ماه سال جاري از سوي مرکز آمار ايران منتشر شد.

بر اساس نتايج اين طرح، وزن گوشت قرمز توليد شده انواع دام‌هاي ذبح‌شده در کشتارگاه‌هاي رسمي کشور در ماه خرداد ١٣٩٩ جمعاً ٣٠.٤ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بيش از ساير انواع دام بوده است.

بر اساس نتايج اين آمارگيري، گوشت گاو و گوساله با ١٧.٢ هزار تن، ٥٦.٤ درصد از کل وزن گوشت قرمز توليد شده را به خود اختصاص داده است.

گوشت گوسفند و بره با ١٠.٥ هزار تن، بز و بزغاله با ٢.١ هزار تن و ساير انواع دام با ٦٢٣.١ تن، به‌ترتيب ٣٤.٥ درصد، ٧ درصد و ٢.١ درصد از کل وزن گوشت قرمز توليد شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقايسه عملکرد کشتارگاه‌هاي رسمي کشور در خرداد ١٣٩٩ با ماه مشابه ١٣٩٨، نشان‌دهنده افزايش ٣٩ درصدي مقدار توليد گوشت قرمز است. مقدار توليد گوشت در خرداد ١٣٩٩ نسبت به ماه مشابه سال ١٣٩٨ براي گوسفند و بره ۴۰ درصد، براي بز و بزغاله ٢۴ درصد، براي گاو و گوساله ٤١ درصد، براي گاوميش و بچه‌گاوميش ٤٨ درصد، و براي شتر و بچه‌شتر ١٠ درصد افزايش داشته است.

نتايج حاصل از اين طرح آمارگيري تشان مي‌دهد مقدار توليد گوشت قرمز در کشتارگاه‌هاي رسمي کشور در خرداد ١٣٩٩ نسبت به ارديبهشت ۱۳۹۹ در حدود ١.٥ درصد کاهش داشته است.

همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد