توصیهای به سهامداران بورس
باشگاه خبرنگاران/ شوراي عالي بورس گفت: مردم نبايد دچار هيجانات بازار شوند بلکه بايد با يک ديد بلند مدت در اين راستا گام بردارند به علت آنکه ديد کوتاه مدت نه تنها سودي ندارد بلکه به ضرر سهام داران هم تمام ميشود.
سعيد اسلامي عضو شوراي عالي بورس در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص تصميمات هيات دولت و شوراي عالي بورس به منظور حمايت از بازار سرمايه اظهار کرد: از آنجايي که بازار سرمايه حساسيت هاي خودش را دارد و مردم هم به عنوان سرمايه گذار در اين مسير گام گذاشتند بايد بدانند که به طور طبيعي نوسانات بازار امري طبيعي است. با توجه به تصميماتي که سازمان بورس اوراق بهادار در هفته گذشته گرفت قرار بر اين شد تا در اين هفته سيگنال هاي مثبتي را به بازار تزريق کند.
او گفت: طبق جلساتي که در شوراي عالي بورس برگزار شده اين شورا يک سري برنامه هاي بلند مدتي را به سازمان ارائه داده تا بازار از حالتي که در حال حاضر دارد خارج شود.