پایبندی 103 درصدی اوپکیها به توافق کاهش تولید

فارس/ کشورهاي عضو اوپک گرچه در ماه آگوست 760 هزار بشکه افزايش توليد نفت در روز داشتند، اما پايبندي شان به توافق اوپک 103 درصد بود.
به گزارش تاس، کشورهاي عضو اوپک در ماه آگوست افزايش توليد 760 هزار بشکهاي در روز داشتند و مجموع توليدشان به رقم 24.05 ميليون بشکه در روز رسيد که بيشتر به علت افزايش توليد عربستان، امارات و کويت بود.
اين سازمان در گزارش ماه سپتامبر خود اعلام کرد: با اين حال، رشد توليد کمتر از حجم در نظر گرفته شده در توافق کاهش توليد بود و اين بدان معناست که در ماه آگوست، پايبندي به توافق اوپک 103 درصد بوده است.
ده عضو از 13 عضو اوپک، کاهش توليد داشتند و ايران، ليبي و ونزوئلا از اين محدوديتها مستثني بودند.
به طور ويژه، عراق که بيشترين شکايت در مورد عدم پايبندي به شرايط توافق را داشت، ميزان توليد خود را در ماه اگوست 100 هزار بشکه ديگر کاهش داد و به روزانه 3.65 ميليون بشکه در روز رساند.
در عين حال، عربستان توليدش را 475 هزار بشکه در روز افزايش داد و به 8.89 ميليون بشکه در روز رساند. اين رقم براي امارات روزانه 180 هزار بشکه بود و ميزان توليدش به 2.7 ميليون بشکه در روز رسيد. توليد نفت کويت با افزايش روزانه 127 هزار بشکه به 2.28 ميليون بشکه در روز رسيد.
در ميان اين کشورها، تنها، امارات بيش از ميزان تعيين شده، افزايش توليد داشت.