توصیهای به خریداران طلا و سکه

ميزان/نايب رئيس اتحاديه فروشندگان طلا و جواهر گفت: افزايش تقاضا براي خريد سکه طرح جديد باعث ايجاد حباب يک ميليون توماني نسبت به سکه طرح قديم شده است.
محمد کشتيآراي با اشاره به وضعيت بازار طلا و سکه، اظهار کرد: دو روز پيش در پي افزايش قيمت ارز، بانک مرکزي اعلام کرد براي تنظيم بازار اقدام به فروش ارز به بازار خواهد کرد اين تصميم براي ساعاتي قيمت ارز و طلا سکه را کاهش داد، اما با تزريق کم ارز در صرافيها و قيمت آن، روند افزايشي قيمت ارز شتاب بيشتري به خود گرفت.
نايب رئيس اتحاديه فروشندگان و سازندگان طلا، جواهر، نقره و سکه تهران تصريح کرد: افزايش ۲۸ دلاري قيمت اُنس جهاني در کنار جهش قيمت ارز زمينه ساز رکورد زني طلا و سکه در بازار را فراهم کرده است و عامل سوم نيز افزايش تقاضا براي خريد طلا و سکه مخصوصا سکه طرح جديد کرد به گونه که شاهد حباب يک ميليون توماني سکه طرح جديد در بازار هستيم.
وي افزود: قيمت انس ۱۹۶۲ دلار و ۸۰ سنت، قيمت سکه طرح قديم ۱۲ ميليون و ۳۰۰ هزار تومان، قيمت سکه طرح جديد ۱۳ ميليون و ۲۵۰ هزار تومان، نيم سکه ۶ ميليون و ۷۵۰ هزار تومان، ربع سکه ۳ ميليون و ۸۵۰ هزار تومان، سکه يک گرمي ۲ ميليون تومان، يک مثقال ۵ ميليون و ۳۹۲ هزار تومان، يک گرم طلاي ۱۸ عيار ۱ ميليون و ۲۴۴ هزار تومان است.
به دليل افزايش تقاضا، سکه طرح جديد با حباب ۱ ميليون توماني مواجه است
کشتي آراي عنوان کرد: به دليل افزايش تقاضا، سکه طرح جديد با حباب ۱ ميليون توماني مواجه است و در شرايط عادي تفاوت قيمت آن با سکه طرح قديم ۱۰۰ هزار تومان است نه ۱ ميليون تومان.
نايب رئيس اتحاديه فروشندگان و سازندگان طلا، جواهر، نقره و سکه تهران با بيان اينکه تعداد کم صرافيها عامل افزايش طول صف براي خريد ارز شده است عنوان کرد: به دليل شبکه توزيع گسترده داد وستد طلا فروشيها با صف خريد و فروش مواجه نخواهند شد.
به خريداران طلا و سکه توصيه ميکنم در فضاي آرام و بدون هيجان بازار اقدام به خريد سکه و طلا کنند
وي با بيان اينکه بازار فعلي طلا و سکه غيرقابل پيش بيني است عنوان کرد: با توجه به شرايط فعلي بازار و طلا و سکه امکان پيش بيني آينده بازار حتي براي يک ربع آينده نيز وجود ندارد، نوسانات قيمت بسيار زياد است و اين موضوع باعث تشويش ذهن خريداران شده و اين موضوع ريسک سرمايه گذاري را افزايش ميدهد به خريداران طلا و سکه توصيه ميکنم در فضاي آرام و بدون هيجان بازار اقدام به خريد سکه و طلا کنند.