دبیر اتحادیه طلا و جواهر: افزایش قیمت طلا و سکه کاذب است

اقتصاد آنلاين/ دبير اتحاديه طلا و جواهر تهران درباره وضعيت بازار طلا و سکه گفت: با توجه به افت حدود ۸۳دلاري بهاي اونس جهاني، قيمت طلا و سکه بايد کاهش مييافت که رشد نرخ ارز مانع آن شد ولي بايد تاکيد کرد که قيمتهاي فعلي کاذب است.
نادر بذرافشان درباره وضعيت امروز بازار طلا توضيح داد: قيمت طلا و سکه در مقايسه با روز گذشته به ثبات رسيده اما با توجه به اينکه بهاي اونس جهاني حدود ۸۳دلار کاهش يافته، بايد شاهد افت قيمتها در بازار داخل باشيم که متاسفانه التهاب بازار ارز مانع اين موضوع شد.
احتمال کاهش قيمت طلا تا پايان هفته
او تصريح کرد: البته در ساعات پاياني معاملات روز گذشته بازار ارز، شاهد کاهش جزيي نرخ دلار بوديم که با اين حساب پيشبيني ميشود نرخ ارز تا پايان هفته کاهش يابد و به همين ترتيب بهاي طلا و سکه هم نزولي شود.
تقاضا براي خريد سکه ۲۰درصد افزايش يافت
بذرافشان درباره وضعيت تقاضا در اين بازار نيز گفت: هفته گذشته تقاضا براي خريد سکه حدود ۲۰درصد نسبت به روزهاي قبل افزايش يافت اما همچنان مصنوعات طلا به دليل افزايش شديد قيمت و همچنين مسائل مربوط به ماليات متقاضي ندارد؛ از طرفي مردم براي سرمايهگذاري به سمت خريد طلاي خام و يا آب شده آمدهاند که ما اين کار را توصيه نميکنيم.
دبير اتحاديه طلا و جواهر تهران اضافه کرد: طلاي آب شده مخصوص فعالان صنفي ما است و از آنجا که مردم در اين زمينه تخصص ندارند ممکن است در خريد و فروش اين نوع طلا به دليل اجرت آن دچار مشکل شوند، لذا با توجه به اين که در سال جهش توليد هستيم پيشنهاد ما اين است که مردم هم براي کاهش ريسک خريد خود و هم بازگشت رونق به واحدهاي توليدي ما، طلاي کم اجرت يا سکه بخرند.
بذرافشان تاکيد کرد: در اين راستا توصيه ميکنم که مردم طلاي خود را از واحدهايي که مجوز رسمي از اتحاديه دارند بخرند و سکه هم از واحدهايي که جواز سکه فروشي از اتحاديه دارند، به همراه کارت وکيوم و هولوگرام همان واحد صنفي تهيه کنند.