نماد آخرین خبر

انجام پنج درصد از معاملات بورس توسط صندوق‌های سرمایه‌گذاری

منبع
ايرنا
بروزرسانی
انجام پنج درصد از معاملات بورس توسط صندوق‌های سرمایه‌گذاری

ايرنا/ مدير تحقيق و توسعه بورس تهران گفت: اکنون نزديک به ۸۰ درصد معاملات بازار سرمايه بوسيله سرمايه‌گذاران حقيقي و فقط پنج درصد معاملات توسط صندوق‌هاي سرمايه‌گذاري در حال انجام است.

رضا کياني در زمينه حجم معاملات صندوق هاي سرمايه گذاري در بازار سرمايه افزود: اکنون پنج درصد معاملات بوسيله صندوق هاي سرمايه گذاري انجام مي شود، اين در حالي است که بايد عکس آن روي دهد تا بازار سرمايه، بازار باثبات تري باشد.
وي اضافه کرد: امسال شاخص بازار سرمايه نزديک به ۳۰۰ درصد رشد کرد و پس از آن بازار وارد سير نزولي شد و نوسان زيادي را شاهد بود.
کياني گفت: اکنون حجم معاملاتي که سرمايه گذاران حقيقي در بازار دارند به مراتب بيشتر از حجم معاملاتي است که سرمايه‌گذاران حقوقي در بازار دارند و سرمايه‌گذاران تازه وارد بجاي اينکه به شکل غيرمستقيم و بوسيله نهادهاي حرفه اي و واسط مثل صندوق‌هاي سرمايه گذاري وارد بازار شوند، ترجيح دادند به صورت مستقيم وارد بازار شوند.
مدير تحقيق و توسعه بورس تهران گفت: بازار سرمايه يک بازار تخصصي است که پيچيدگي‌هاي خاص خود را دارد و زماني که سرمايه گذاران غير حرفه اي وارد بازار سرمايه مي شوند، امکان دارد اسير جو هيجاني شوند که اين امر موجب انجام خريد و فروش سريع سهام و در نتيجه ضرر و زيان شديدي را به دنبال خواهد داشت.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar