رئيس فراکسيون کارگري مجلس: فرهنگ کار را بايد در وهله اول بين نمايندگان مردم ارتقا داد
ايرنا
بروزرسانی
ايرنا/ رئيس فراکسيون کارگري مجلس شوراي اسلامي معتقد است: در صورتي که مي خواهيم فرهنگ کار و تلاش را افزايش دهيم بايد در وهله اول از نمايندگان مجلس شروع کرد و اين فرهنگ را در ميان آنان ارتقا داد.
عليرضا محجوب شامگاه سه شنبه در همايش فرهنگ کار و بهره وري عوامل توليد که در مجموعه تلاش برگزار شد، افزود: سهم دستمزد کارگران در هزينه توليد فقط 5.6 درصد است که با اين سهم اندک در توليد آيا نگران فرهنگ کار کارگران هم هستيم؟
وي ادامه داد: به طور مثال وقتي مدارس به هر علتي تعطيل مي شوند دانش آموزان از شادي در پوست نمي گنجند.
وي گفت: نمايندگان مجلس همواره با چانه زني به دنبال اين هستند که مجلس را تعطيل کنند، ما که در راس دستگاه قانونگذاري هستيم بايد يکي ما را رفتار شناسي کند که چرا اين همه براي تعطيلي چانه مي زنيم.
محجوب معتقد است: براي ارتقا فرهنگ نياز به آموزش داريم و آموزش را بايد از پايه شروع کرد و اين در حالي است که هر آموزشي منجر به ايجاد فرهنگ نمي شود.
محجوب در پايان گفت: کارگر را متهم به پايين بودن فرهنگ کار در ميان آنها نکنيد زيرا کارگر فرهنگ پذيرترين نيروي کار در کشور محسوب مي شود.