نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
اقتصادی

افزایش ۴۲ درصدی پرداخت خسارت توسط بیمه در سال ۹۹

منبع
ايرنا
بروزرسانی
افزایش ۴۲ درصدی پرداخت خسارت توسط بیمه در سال ۹۹

ايرنا/ رييس کل بيمه مرکزي گفت: در سال ۹۹ در بخش صدور بيمه‌نامه‌ها ۴.۲ درصد کاهش داشتيم، اما در بخش خسارت پرداختي ۴۲.۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال ۹۸ رشد داشته است.

«غلامرضا سليماني» امروز (يکشنبه) افزود: برنامه حضور صنعت بيمه در بازار سرمايه کوتاه مدت نيست و از اين پس شرکت هاي بيمه اي در بازار سرمايه فعاليت دائمي خواهند داشت و براي حضور در اين بازار همچنان فعال خواهيم بود.

سليماني ادامه داد: با افزايش درآمد و روند رو به رشد منابع درآمدي اين صنعت، بايد از اين محل سرمايه‌گذاري درستي صورت گيرد که يکي از بهترين مکان ها با بازده خوب و مناسب اين درآمدها، سرمايه‌گذاري در بخش بازار سرمايه به خاطر دائمي بودن آن و در بخش ساختمان و اوراق توسط دولت است.

وي خاطرنشان کرد: خوشبختانه اکنون شرکت‌هاي بيمه‌اي براي سرمايه‌گذاري در بازار سرمايه اشتياق خوبي دارند و همين امر باعث شده است که سرمايه‌گذاري در اين بخش مطلوب باشد.

رئيس کل بيمه مرکزي گفت: در سال ۹۹ به همين منظور ۵۰ هزار ميليارد تومان در بازار سرمايه توسط شرکت ‌هاي بيمه‌اي سرمايه‌گذاري شد.

چاپ ۱۱۸ مطلب بيمه‌اي در کتاب‌هاي درسي
سليماني در ادامه به برنامه‌هاي جدي بيمه مرکزي براي فرهنگ‌سازي بيمه اشاره کرد و گفت: سال ۹۹ برنامه‌ريزي بسيار مطلوبي براي گنجاندن مفاهيم بيمه‌اي در کتاب‌هاي درسي صورت گرفت که براساس اين برنامه‌ريزي‌ها، در حال حاضر بيش از ۱۱۸ مطلب بيمه‌اي در کتاب‌هاي درسي نظري و کاردانش و فني حرفه اي چاپ شده است.

وي با بيان اينکه چاپ مفاهيم بيمه‌اي در کتاب‌هاي درسي همچنان ادامه خواهد داشت، اظهار داشت: با اجراي اين مهم سالانه تعداد پنج ميليون و  ۸۴۴ هزار و ۱۰۵ نفر از دانش آموزان مقطع متوسطه اول و دوم با مهمترين اصطلاحات بيمه‌اي در کتاب‌هاي درسي آشنا خواهند شد.

رييس کل بيمه مرکزي خاطرنشان کرد: همچنين براي کودکان و نوجوانان نيز کتاب‌هايي با عناوين مختلف چاپ شده است تا سنين پايين نيز با مفاهيم بيمه‌اي بيشتر آشنا شوند.

وي ادامه داد: به همين منظور نيز تهيه، توليد و انتشار ۴۶ عنوان کتاب در سه سطح «بيمه براي کودکان» با ۱۳ عنوان کتاب، «بيمه براي همه» با ۱۲ عنوان، «بيمه براي کارشناسان» با ۲۱ عنوان کتاب در حوزه بيمه به عنوان ديگر اقدام فرهنگي بيمه مرکزي براي آشنايي بيشتر کودکان، نوجوانان و ديگر اقشار جامعه است.

صدور بيش از ۶۸ ميليون بيمه نامه در سال ۹۹
سليماني به برخي از آمارهاي مربوط به سال ۹۹ در بخش صدور بيمه و پرداخت خسارت نيز اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۶۸ ميليون و ۶۰۰ هزار بيمه‌نامه صادر شد و بيش از ۳۴ ميليون فقره خسارت به افراد خسارت ديده پرداخت شده است.

رييس کل بيمه مرکزي اضافه کرد: در بخش صدور بيمه‌نامه‌هاي صادره ۴.۲ درصد کاهش و در بخش موارد خسارت پرداختي نيز ۴۲.۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar