پایان مهلت ثبت خانه در سامانه املاک و اسکان

منبع
تجارت نيوز
بروزرسانی
پایان مهلت ثبت خانه در سامانه املاک و اسکان

تجارت نيوز/فرصت دو ماهه ثبت خانه در سامانه املاک و اسکان تا يک ساعت ديگر به پايان مي‌رسد اما هنوز برخي از مردم از لزوم چنين ثبت‌نامي خبر ندارند و برخي به دلايل ديگر اطلاعات ملک خود را ثبت نکرده‌اند. آيا زمان ثبت‌نام تمديد مي‌شود؟

محمودزاده، معاون وزير راه و شهرسازي در خصوص تمديد زمان نام‌نويسي به تجارت‌نيوز مي‌گويد: پيشنهاد تمديد زمان ثبت‌نام در ستاد ملي مقابله با کروناست. قرار است جلسه اين ستاد در روز شنبه هفته آينده تشکيل و در خصوص تمديد زمان تصميم‌گيري شود.

از ساعت ۲۴ امشب امکان ثبت اطلاعات املاک در سامانه نيست؟

او در پاسخ به اين سوال مي‌گويد: فعلا مبناي ما زماني است که از قبل اعلام شده، يعني مردم از ساعت ۲۴ امشب نمي‌توانند اطلاعات ملک خود را ثبت کنند و سامانه بسته مي‌شود. اگر در جلسه شنبه تصميم بر تمديد زمان باشد دوباره سامانه باز مي‌شود.

طبق اظهارات او اگر کسي تا پايان امشب اطلاعات ملک خود را ثبت نکند، در جلسه شنبه نيز زمان دوباره‌اي براي ثبت‌نام داده نشود؛ قانون براي کساني که ثبت‌نام نکرده‌اند اجرا مي‌شود
 
براساس اطلاعيه وزارت راه و شهرسازي که در سامانه املاک و اسکان نيز هست قانون به اين شکل اجرا مي‌شود:

«واحدهاي مسکوني واقع در کليه شهرهاي زير يک صدهزار نفر جمعيت و روستاهاي کشور که هريک از مالک يا بهره‌بردار آن‌ها در سامانه ملي املاک و اسکان کشور ثبت نشده باشد در حکم خانه‌ خالي تلقي شده و مشمول جريمه‌اي معادل بيست درصد(۲۰%) ماليات سال اول موضوع ماده (۵۴ مکرر) قانون ماليات هاي مستقيم مي‌شوند.»

«واحدهاي مسکوني واقع در شهرهاي بالاي يکصدهزار نفر جمعيت که هريک از مالک يا بهره‌بردار آن‌ها در سامانه ملي املاک و اسکان کشور ثبت نشده باشد، در حکم خانه خالي موضوع ماده (۵۴ مکرر) اين قانون محسوب ميشوند.»

براي ثبت اطلاعات ملک بايد مالک يک تلفن همراه به نام خودش داشته باشد تا کد تاييد را دريافت کنند. در حال حاضر برخي از مالکان و مستاجران به علت اين که از اين قانون اطلاع نداشته‌اند ثبت‌نام آنها در روز آخر به مشکل خورده است.

محمودزاده مي‌گويد که به خاطر ملاحظات اين چنيني پيشنهاد تمديد مهلت ثبت‌نام داده شده است. او پيش از اين گفته بود که وزارت راه و شهرسازي با توجه به رشد ثبت‌نام در سامانه ملي املاک و اسکان، تمديد مهلت ثبت‌نام در سامانه را تا پايان مهر به ستاد ملي کرونا پيشنهاد داده است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر