ایسنا/۸  هزار و ۱۵۲ هکتار از اراضی خراسان جنوبی زیر کشت زعفران است؛ هر چند طبق پیش‌بینی‌ها از این مساحت، ۳۰ تن زعفران استخراج می‌شود، اما نکته آن‌جاست که این میزان نسبت به سال قبل با ۱۵ درصد کاهش مواجه خواهد بود. اغلب زعفران‌کاران در این استان خرده‌مالک هستند یا مزارعی در سطح کوچک دارند به همین دلیل محصول خود را صبح زود برداشت می‌کنند، اقدامی که بر کیفیت محصول اثرگذار است، اما بحث آن‌جاست که تغییرات اقلیمی در چند سال اخیر بر این اتفاق نیز تاثیرگذار بوده، تغییرات اقلیمی در استان باعث کاهش عملکرد برخی محصولات کشاورزی به‌ویژه زعفران شده است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar