نماد آخرین خبر

جلسه منتخبان مجلس در فراکسیون انقلاب؛ از قالیباف تا رسایی و ثابتی

منبع
فارس
بروزرسانی
جلسه منتخبان مجلس در فراکسیون انقلاب؛ از قالیباف تا رسایی و ثابتی

فارس/ دبیر موقت فراکسیون انقلاب اسلامی گفت: 232 نماینده تا صبح امروز فرم عضویت در فراکسیون را امضا کردند.۲۰۶ نماینده در جلسه صبح حاضر شدند و ۲۰۳ نفر در را‌ی‌گیری شرکت داشتند.

نخستین نشست فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم ‌صبح امروز یکشنبه 6 خرداد ماه در محل ساختمان مشروطه مجلس برای تعیین هیات رئیسه موقت فراکسیون برگزار شد.فاطمه محمد بیگی دبیر موقت فراکسیون انقلاب اسلامی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی فارس گفت: 232نماینده تا صبح امروز فرم عضویت در فراکسیون را امضا کردند.۲۰۶ نماینده در جلسه صبح حاضر شدند و ۲۰۳ نفر در را‌ی‌گیری شرکت داشتند.آقایان قالیباف، متکی، رسایی، ذوالنور، ثابتی، کوچک‌زاده، مصری، پژمان فر، نیکزاد، نبویان، غضنفرآبادی، نوباوه از افراد شاخی بودند که در این نشست شرکت کرده بودند.


 

 

 
 


 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
در نهایت حجت الاسلام غضنفرآبادی با 102 رای رئیس موقت فراکسیون انقلاب اسلامی ، محمدصالح جوکار با ۸۶ رای و مالک شریعتی نیاسر با ۸۰ رای نایب‌رئیس اول و دوم شدند. همچنین احد آزادی خواه به عنوان سخنگو و فرشاد ابراهیم پور خزانه دار انتخاب شدند. روح الله عباس پور و فاطمه محمدبیگی منتخبان مردم بوئین زهرا و قزوین نیز به عنوان دبیران اول و دوم موقت این فراکسیون تعیین شدند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar